writing-img

Srečanje v Mariboru

clock-img

01.09.2005, 19:56

clock-img

k1

pencil-img

1649

še tu odprem to temo: upam da se vidimo 11.9. 0b 10.00 pod pohorjem, ko bo srečanje nedonošenčkov.

lp!

clock-img

01.09.2005, 22:14

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Lepo se imejte "mariborski nedonošenčki".

Mi rojeni v Ljubljani pa se vidimo drugo leto v Mostecu.

Pozdravček vsem!

clock-img

03.09.2005, 13:24

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

ciao,
mi smo iz mb, ampak ker se nismo rodili tukaj, ne vem, kje se lahko včlanimo v društvo nedonošenčko, sem že poskusila preko neta ampak nihče ne odgovor, bi pa ziher prišli!

clock-img

03.09.2005, 19:35

clock-img

dinika

pencil-img

308

prijaviš se lahko pri sestri Ireni na pediatriji v 1. nadstropju v SBM.

pa se vidimo

clock-img

04.09.2005, 08:44

clock-img

k1

pencil-img

1649

petra&zoja, na srečanje vseeno pridite. je kar pester otroški program (klovn, lutkarji, najmlajši učenci borilnih veščin, vožnje z motorji in baloni, srečelov, pisana paleta pevcev. po moje bo fajn! povezuje Spidy.

glede društva in neta - net dela bolj tako tako. en dela to prostovoljno in se ne obnavlja skozi. najbolje je, če greš na pediatrijo, tako kot je dinika rekla, pa se včlaniš. vsak mesec imajo razna zanimiva predavanja -vabilo dobiš po pošti, pa še kaj bi se verjetno našlo.

aja, pa če imaš možnost kaj zrihtat za srečelov, je to potrebno nesti v 1.nadst. pediatrije do jutri, 5.9.

se vidimo.

dinika - kaj to bo v hotelu Arena, ali zunaj???

clock-img

04.09.2005, 15:16

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

ja, bomo se mogli včlanit, sem slišala, da je ful dobro, zanimivo za otroke, hvala, mogoče pa res pridemo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem