cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sprememba otrokovega imena

clock-img

23.02.2010, 12:47

clock-img

resnavesna07

pencil-img

72

Cau! Sama sicer še nisem mamica, me je pa šokiralo, ko mi je brat povedal, da bosta z ženo 5 letni punčki spremenila ime, do zdaj je bila Nika, zdaj pa ji nameravata spremeniti ime in ji dati ime Zarja. Ne vem, če bom lahko kar preklopila. Ali poznate mogoče kakšen primer, ko so otroku spremenili ime in kako se je obneslo v praksi? Ali so jih potem drugi imeli za čudne?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.2.2010 22:19:53 >

clock-img

23.02.2010, 12:50

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: resnavesna07

Cau! Sama sicer še nisem mamica, me je pa šokiralo, ko mi je brat povedal, da bosta z ženo 5 letni punčki spremenila ime, do zdaj je bila Nika, zdaj pa ji nameravata spremeniti ime in ji dati ime Zarja. Ne vem, če bom lahko kar preklopila. Ali poznate mogoče kakšen primer, ko so otroku spremenili ime in kako se je obneslo v praksi? Ali so jih potem drugi imeli za čudne?

oprosti, jaz bi jih že imela za čudne... in tudi ne bi mogla kar tako preklopiti

kakšen pa je razlog user posted image user posted image user posted image  Ne poznam takega primera... poznam pa par odraslih oseb, ki so se preimenovali... ampak to je njihova volja in pravica... me ne moti

clock-img

23.02.2010, 12:51

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Zakaj bi jih imeli za čudneuser posted image
Manj ukvarjanje in vtikevanje ter šokiranja v druge pa bo

clock-img

23.02.2010, 12:58

clock-img

Anonimen

A pa se punčka strinja oz. kako je sprejela novico, da ji bodo spremenilil ime? Je mogoče celo ona pobudnica, da bi bila raje Zarja? 

clock-img

23.02.2010, 13:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: palmina

A pa se punčka strinja oz. kako je sprejela novico, da ji bodo spremenilil ime? Je mogoče celo ona pobudnica, da bi bila raje Zarja? 

Tole pa mene tud firbec matra....

Sicer pa vsak po svoje. Ampak zame osebno je tud butasto, da pet let stari puncki menjajo ime! Od rojstva so jo klicali po njenem imenu, zdej bo pa kr naenkrat neki drucga!? Mislim, sej se clovek navadi no... ampak vseeno, men pac to ni ok.

Tko kot mi ni ok, ko starsi npr svoje otroke silijo v verovanje... ko svojim otrockom luknjajo usesa ipd.

clock-img

23.02.2010, 13:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Sicer pa vsak po svoje. Ampak zame osebno je tud butasto, da pet let stari puncki menjajo ime! Od rojstva so jo klicali po njenem imenu, zdej bo pa kr naenkrat neki drucga!? Mislim, sej se clovek navadi no... ampak vseeno, men pac to ni ok.

Tko kot mi ni ok, ko starsi npr svoje otroke silijo v verovanje... ko svojim otrockom luknjajo usesa ipd.

Se strinjam, malo bo sigurno zmedena.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

23.02.2010, 15:24

clock-img

thevenus

pencil-img

148

Če že, potem bi bilo boljše 2. ime dodati prvemu. Ne razumem, zakaj bi spreminjali otroku ime. Kar tako, ker so se starega naveličali? Potem je to skrajno neumno!

clock-img

25.02.2010, 13:42

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

sem prebrala razlog, ampak vseeno, očitno jim je res dolgčas (staršem, namreč) user posted image kot, da je preprosto ne morejo klicat po drugem imenu in pustit tako kot je , sicer res ČISTO njihov problem. Ampak ali res nimajo drugega dela, kot da se po 5 letih ukvarjajo s spremembo otrokovega imena? Pa itak ima punčka že dva imena, pa jima zdaj kar eno ni všeč - KR NEKAJ user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem