cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sprednje kolo 3-kolesnika

clock-img

10.06.2004, 20:56

clock-img

cinci

pencil-img

403

Ojla!
Mene pa zanima a se pri trikolesnikih vsi prednja kolesa obračajo v smeri vožnje al ne?

sva pred mesecom kupla full lep hauckov trikolesnik v toysu (atlantis)ko sva ga pa doma sestavila pa sem ga probala po sobi vozit se pa prednje kolo ni obračal tko kot bi se mogel-a se da kej pomagat, mogoče treba kej dokupit
lep pozdravček, CINCI

clock-img

10.06.2004, 21:19

clock-img

Anonimen

a imaš fiksno al vrtljivo sprednje kolo? predvidevam, da vrtljivo? poskusi ga fiksirat, pa boš videla!
lp,:fis:

clock-img

10.06.2004, 23:03

clock-img

cinci

pencil-img

403

ne mislm da je kar fiksiran a pol je to tko, pa tko ostane pa sej se da s takim tud vozt a ne

clock-img

11.06.2004, 10:55

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Če maš fiksno sprednje kolo pač obračaš tko da ga malo dvigneš od podlage. Če ni prehud ovinek pa spremeni smer tudi če samo potisneš ročaj v smeri iz ovinka (navzven).
Jaz mam fiksno sprednje kolo, pa nimam nobenih problemov z vožnjo.
lp
beti

clock-img

11.06.2004, 12:48

clock-img

*daša*

pencil-img

242

oj!

sprednje kolo pri 3-kolesnikih je lahko fiksno, gibljivo ali pa vrtljivo.

če je fiksno se ne premika

če je gibljivo se nagiba levo in desno

če je pa vrtljivo se pa obrača za 360 stopinj

vajin voziček pa ima fiksno kolo in se ne more obračati. sicer pa imajo hauckovi trikolesniki samo fiksna ali vrtljiva sprednja kolesa, gibljivih pa ne.

gibljiva imajo quinnyji, icooti in asahi twister.

no tule je pa še primer vseh treh vrst sprednjih koles:
-fiksna
http://www.hauck.de/en/products/products_onTheRoad4.asp?K=1&H=6&U=16&D=78
-gibljiva
http://www.sitrade.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=0202&KatX=03020102&ProdID=174
-vrtljiva
http://www.sitrade.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=0202&KatX=03020102&ProdID=597

drugače se pa da tudi s fiksnim sprednjim kolesom lepo voziti(sem vozla od prijateljov:duda )

lp, daša

clock-img

11.06.2004, 14:34

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

CINCI, naš 3-cikel Maxi Taxi Speedi ima spredaj fiksno kolo in je super fajn tako. Ta 3-cikel je kot terenec, kar se tiče fleksibilnosti in prilagajanje terenu.

Naš ima gor kramparice z zračnico.

Ti povem, če bi kupovala ponovno, bi izbrala isto, in ne bi kupila tistega z vrtljivim kolesom

Aja, tale ta tretji link od Daše je ta, ki ga ne bi kupila. Nam je bolje s fiksnim sprednjim kolesom

pa-pa

clock-img

11.06.2004, 17:02

clock-img

cinci

pencil-img

403

no pol je pa fajn , hvala super

clock-img

22.06.2004, 12:56

clock-img

neprijavljena

pencil-img

21

Hojla!
Tudi jaz imam trikolesnika.Sprednje kolo je fiksno,ampak ni nobenih problemov.Kadar želim usmerjati ga samo malce spredaj povzdignem in gre.Je pa veliko boljši,če ima vrtljivo kolo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem