cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spolnost po ss

clock-img

23.12.2006, 15:50

clock-img

Anonimen

Dekleta, vem da me boste malo okregale... 4 dni po ss sem imela spolni odnos. Čustva so zameglila razum. Je katera od vas tudi tako hitro imela spolne odnose? Lahko zdaj pričakujem kake zaplete, ki jih drugace ne bi bilo?

clock-img

23.12.2006, 16:08

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

Jaz sem jih imela dober teden po ss. Pa sva že tudi delala na drugem otročku. Tudi mene bodo verjetno kregale, vendar se ne sekiram. To je moje življenje. v tem letu sem imela enkrat UPN v 20 t, pred slabim mesecem pa ss v 8 oz. 9 t. user posted image Pa nisem nikoli z lahkoto zanosila. Tako, da tudi sedaj verjetno na žalost nisem. M še čakam. Nisem pa imela abrazije, tako, da se tolažim s tem, da je bila pozna M. Tako ne sekiraj se. Jaz bi namreč rada zopet čimprej zanosila. Kaj lahko pričakuješ? Ne vem. Morda kakšno vnetje. Ampak upam, da ne. Želim pa ti, da hitro zagledaš user posted image .

clock-img

23.12.2006, 16:10

clock-img

Anonimen

user posted image Ne vem,če bodo kakšne posledice,to boš sama videla.Jaz si nebi upala.Ko sem imela ss mi je ginekolog rekel,naj se vzdržim spolnih odnosov vsaj tri tedne,ker sem imela močne bolečine.
Če bi slučajno takoj po ss zanosila,nebi bilo dobro,odvisno tudi od tega koliko si bila noseča in ali si imela čiščenje.

clock-img

23.12.2006, 17:53

clock-img

Anonimen

JA, imela sem čiščenje. Noseča sem bila 13 tednov.

clock-img

23.12.2006, 19:06

clock-img

upica

pencil-img

184

Miranda,
Nikar ne imej slabe vesti. To si potrebovala in dobro si naredila za svojo dušo in telo. Če boš pa imela kakšne probleme, npr. bolečine, srbečico, čuden izcedek, ... pa pojdi h g. in te bo ustrezno zdravil, ampak mislim, da se tega ne rabiš bati. 

clock-img

23.12.2006, 19:55

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ojej, 13 tednov pa ni malo. Jaz si tudi kaj takega ne bi upala.user posted image
Pazi na kakršnekoli znake in takoj h g., če se kaj pozabi. Zdaj se je brezveze sekirat, ko je že mimo.

clock-img

27.02.2007, 18:02

clock-img

monika22

pencil-img

25

Jaz sem imela SS v 8.tednu. Tudi nama se je zgodilo isto, da se nisma mogla zadržati. Po 7-ih dneh sma imela spolni odnos! Na ss sploh nisma pomislila. Kar zgodilo se je. Mene je potem zagrabila panika, ampak ni bilo kaj narobe. Danes sem imela pregled in mi je G vlil voljo in upanje. Samo na 3 user posted image  še počakama, potem pa veselo na delouser posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem