cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spolni odnosi po abraziji?

clock-img

16.11.2007, 08:44

clock-img

Taja 25

pencil-img

52

Pozdravljeni!
Zanima me kako hitro po ss ste imele spolne odnose?user posted image
Mene je bilo full strah! To je zame že drugi ss in me prvič ni bilo tako strah kot zdaj
Imela sem občutek da me vse boli. Taki čudni mešani občutki.
Bolelo me ni nič ampak občutek - grozno.
Pred abrazijo že nismo imeli spolnih odnosov ker sem krvavela že od 5t (bila sem v 9t ko sem šla na abrazijo) in so bili strogo prepovedani in tega smo se seveda tudi držali.
Po abraziji pa nekje 14 dni mogoče kak dan manj.
Pa ve?

Lep pozdrav in lepo je deliti občutke z vami.

Taja 25

clock-img

16.11.2007, 08:55

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Meni so na kliniki rekli, da je treba pocakat s spolnimi odnosi vsaj 3 tedne in z mozem sva se tega drzala.
Problem so predvsem infekcije, ki so lahko zelo nevarne v tvojem zdajsnjem stanju.

Drzi se, vse bo se dobro. :)

Marija

clock-img

18.11.2007, 14:33

clock-img

vianne

pencil-img

714

Taja 25 tudi sama sem imela iste občutke. Prvič po abraziji sva imela spolne odnose šele  tretji teden in nisem bila sproščena, bilo me je strah in imela sem občutek da me vse boli. Sedaj sem dobila svojo prvo m. po čiščenju in verjetno se bom sedaj lažje sprostila in zapeljala spet na stare tire...

clock-img

18.11.2007, 18:03

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Midva sva imela spolni odnos 9 dni po abrazijo, vendar sem začela krvavit. Nisem imela noben bolečine po abrazijo in sem splavela, ko sem bila 19 tednov noseča.
Verjetno ne bi tako hitro imela spolni odnos vendar sva se zaročila in sem mislila, da je pravi trenutek.
Po tistim nisva user posted image za 2 tedna in je bilo vse ok.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem