cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spolni odnosi

clock-img

20.10.2007, 11:11

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Kdaj vam je G prepovedal spolne odnose (če vam sploh je)?

Nama ni še nič rekel (zadnjič sva pozabila vprašati) in sklepava, da zaenkrat še lahko, ker sem komaj 10. teden.

No, si mislim, da pri nosečnosti z user posted image user posted image  ne moreš seksat tako dolgo kot pri user posted image , kar je do konca nosečnosti, če je vse ok.   

clock-img

20.10.2007, 11:30

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

če nosečnost poteka zdravo in če se Ok počutiš, potem ni nič narobe če sexata. Midva sva sexala toliko časa, dokler sem jaz lahkouser posted image (ker sem bila na koncu tako okorna, da bi bil sex preveč smešen, če bi ga še prakticirala...kot bi kita natepaluser posted image )

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

22.10.2007, 15:52

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Goyči, ti kar mirno hopacupaj! user posted image
Mi je rekel šele pri morfologiji,da je bolje,da opustim,ker sem imela stanjšan MV! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

27.10.2007, 16:24

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Goya pri nosčenosti z dovjčki lahko mirno seksaš do dejanske prepovedi oz. nezmožnosti zaradi trebuha. Midva sva dobila prepoved v 27. tednu zaradi skrajšanega MV, sva pa s user posted image zaključila skkoraj en mesec pred tem, ker sem se že slabo počutila. No sem pa po porodu komaj dočakala prvi sex. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem