cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spletna trgovina Bimbo

clock-img

29.03.2012, 20:30

clock-img

Vitalka

pencil-img

24

Zanima me, če je katera že kaj kupovala-naročevala preko te spletne tgrovine? Namreč zasledila sem voziče Jane, ki so cenovno kar nekaj cenejški kot v spletni trgovini Pikapolonica. Kakorkoli že, zanima me če imajo korekten odnos in kako se voziček kaj obnese. Že vnaprej hvala za vse odgovore.

clock-img

03.04.2012, 16:21

clock-img

MelG

pencil-img

3

Živjo, tudi jaz imam isto vprašanje kot Vitalka, poleg ugodnejših cen imajo v spletni trgovini Bimbo tudi 24-mesečno garancijo na vozičke Jane, medtem, ko imajo v Pikapolonici le 12-mesečno. Zadnjič sem jim preko spletnega obrazca zastavila vprašanje glede garancije, pa so mi hitro odgovorili. Vtis imam, da so korektni, bi pa bilo dobro slišati še kakšno konkretno izkušnjo. Torej, prosim za odgovore kakšne so vaše izkušnje.

Hvala že vnaprej...

clock-img

03.04.2012, 16:28

clock-img

pikomiko

pencil-img

215

Jaz ti lahko povem le za vožiček. Meni je drugače super, le to me moti, da športnega dela ne morem obrniti proti sebi. Imam komplet, ki je med seboj kompitabilen.

clock-img

03.04.2012, 16:51

clock-img

MelG

pencil-img

3

Hvala Pikomiko. Pri novejšem modelu Slalom Pro Formula Strata ali Matrix se športni del obrača v obe smeri, mi je pokazala prodajalka v Pikapolonici. Dobro je tudi, da se da v ležeč položaj. Skoraj sem že doktorirala iz vozičkov, primernih za vse terene in kot kaže bom na koncu ostala pri prvi odločitvi - Jane Slalom pro.

clock-img

10.10.2012, 21:26

clock-img

nikky25

pencil-img

2

hey user posted image

mal obujam temo! tudi sama kupujem voziček jane slalom, gledam preko spletne trgovine bimbo!
tako, da me zanima, če že ima katera izkušnje z njimi? zanima me predvsem plačilo prek TRR, ker ti nudijo 5% popust! pa zanima me tudi glede garancije, na netu piše 1 leto, tuki na forumu pa 2 leti..

hvala za odgovor!
Lpuser posted image

clock-img

13.10.2012, 12:14

clock-img

MelG

pencil-img

3

Sama konec koncev vozička nisem kupila preko Bimba, če bi vzela Slalom Pro pa zagotovo bi, saj se mi zdijo zelo korektni. Verjetno bi se tudi odločila za varianto s 5% popustom. Mi smo potem kupili Mutsy 4Rider in smo z njim zelo zadovoljni.

clock-img

03.11.2014, 14:27

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

Pozdravljene,

zanimajo me vaše izkušnje s spletno trgovino bimbo.si.

sem našla BB high trek ugodneje kot v Bc, vendar me malo skrbi. na svoji spletni srtrani namreč navajajo, da poslujejo že od 2010, če pa se preveri podjetje, katero stoji za njimi, pa je bilo registrirano šele 25.3.2014. Sicer najb i šlo za pravnega naslednjika druge družbe, vendar tudi prvotna ni bila ustanovljena tako dolgo (vsaj kolikor mi je uspelo prebrati iz ajpesa...)

ker v primeru, da plačaš s pay-palom, hočejo 5% več za isti artikel kot pri predplačilu z gotovino. in mi je malo tako nakazat 650€, če se podjetja že kar spreminjajo v preteklosti.nek razlog je zagotovo, sploh ob cenah za spremembo vpisov v sodnem registru...

če je katera naročala pri jih, prosim za povratno informacijo, poztivno in negativno. lahko tudi za ZS.

hvala in lp

user posted image

clock-img

05.01.2015, 15:26

clock-img

tinca12345

pencil-img

2

Mi samo že nakupovali v bimbo.si in smo bili zadovoljni.

clock-img

26.02.2015, 20:50

clock-img

Surlis

pencil-img

2

še en pozitiven glas za trgovino www.bimbo.si. Kupili Cam X3 pri njih, Super voziček in predvsem korekten odnos prodajalca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem