IZVIRNO SPOROČILO: bodoča_mami
p.s. naj povem da me je mam imela pri 19ih in kjub temu da jo je še babi nekaj let vzdrževala imata zdaj z očetom sanjsko bajto nove avtomobile in nonstop potujeta....zdi se mi da se ji res ne da več vbadat z mano ker me krivi za vse njene živčne zlome in sekiranje pravi pa da me ima neskončno rada.....vem pa da sem edino gnjilo jabolko v njenem perfektnem življenju in nevem kaj naj....naj že enkrat pozabim da obstaja ala kaj.....itak sem ji v breme......
To so njeni problemi, ne tvoji
Da se marsikaj, če je volja in zdravje služi. Trenutno sta v takem stanovanju, kar pa z veliko volje lahko spremenita. Plesen za nobenega ni zdrava, kaj šele za novorojenčka. Fant naj si najde delo, magari 2, malo kupčkajta denar, hodita v Eurospin kupovati in počasi bosta v urejenem zdravem okolju z otrokom in srečna. Kasneje še ti služba, neko delo pač... in evo, dete bo staro 2 leti in vi boste lahko najsrečnejša družinica na svetu
Vse se da.. ampak po tvojem načinu pisanja, bi rekla, da nisi švoh in se spravita s partnerjem en dober plan narediti, kako bosta to leto in naslednje in še naslednje mogoče, nasploh za finance in se držita plana in ni vrag, da vama ne uspe. Vama, drugi nimajo nič pri tem. Če pomagajo, hvala, vzemi pomoč, če te ovirajo... ignoriraj in jih odstrani iz svoje bližine. Kot sem napisala, oni imajo probleme, ne ti. Brez denarja pa je danes žal že toliko družin v Sloveniji, da ne bosta izstopala
ok, črn humor.. ampak marsikatera družina ni pri denarju, kar še ne pomeni, da niso srečni.