cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spinalni blok - Celje

clock-img

05.04.2007, 12:25

clock-img

monja79

pencil-img

215

Pozdravljene!

Zanima me, kako je s spinalnim blokom v Celjski porodnišnici pri porodu s carskim rezom in vaše izkušnje.

Ali se moraš v neprej dogovorit, ali lahko kar potem pred posegom rečeš in ti ga naredijo?

Zanima me tudi, če je pri spinalnem bloku lahko partner zraven (pri glavi), ali ga ven naženejo tako kot pri splošni narkozi.

Ali je slučajno spinalni blok kaj potrebno doplačat? Sprašujem zato, ker sem lani morala za epiduralno v Celju plačat.

Hvala za enkrat. Če se bom pa še domislila kakšnega vprašanja, bom pa dopisala.

LP, Monja

clock-img

05.04.2007, 20:14

clock-img

živa

pencil-img

2366

Ne vem, kako je v Celju, lahko ti povem za Postojno, če bo kaj pomagalo, najbrž je postopek isti. Jaz sem imela elektivni CR in ko me je G z napotnico poslal na pripravo oz. preiskave pred CR, sem se v porodnišnici dogovorila za spinalno analgezijo in za datum.  

Plačat mi pa ni bilo treba, saj tudi splošne narkoze ne plačaš - neke vrste analgezija je vendar nujna, to pri CR ni luksus kot pri vaginalnem porodu EA.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 5.4.2007 20:15:45 >

clock-img

19.02.2009, 20:48

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Da ne odpiram novega naslova sem pobrskala za nazaj...

Zanima me, če ima katera izmed vas izkušnjo s spinalnim blokom pri CR v P Celje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem