cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spet ti zs-ji :(

clock-img

08.09.2009, 12:43

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Danes sem poslala zs eni uporabnici (recimo ji uporabnica A). Ko mi je odgovorila, me je kuvertica opozorila na prejeto pošto, preberem in ji odgovorim, sporočilo gre skozi (se je zapisalo v celo debato ali kako naj rečem). Vse ok.

Čez čas spet pokukam na rr in kuvertica spet utripa. Kliknem nanjo in odprejo se mi zs-ji, vendar nobenega novega sporočila od uporabnice A, pa čeprav je ob njenem nicku oz. debati, ki sva jo imeli znakec, kot da eno sporočilo ni prebranouser posted image
Iščem, gledam, klikam levo desno, ko en bebo ... nakar vidim, da sem 3 dni nazaj dobila zs od uporabnice Buser posted image Kako, saj sem vsak dan na rr in v teh treh dneh (do današnje debate z uporabnico A) ni bilo nobene kuvertice nikjer???

Preberem sporočilo, ji odgovorim - btw napisala sem cel roman - kliknem na pošlji sporočilo in ... ma, daaaaaaaaaaaaaaj, ne me je...user posted image , sporočilo ni bilo poslano oz. se ni zapisalo v celotno debato. In to cel roman, cel romaaaaaaaaaaan!!!

Pa kaj je s temi zs-jiuser posted image Zakaj niso ažurni? Zakaj me pred tremi dnevi kuverta ni opozorila na novo sporočilo? Zakaj utripa takrat, ko novega sporočila ni? Zakaj ne moreš, ko si enkrat kao poslal sporočilo, ki pa seveda ni šlo skozi,  priti nazaj nanj, da ga poskusiš še enkrat poslati, ampak le-to izgine forever ever v spletna nebesa?

Človek bi se najraje zjokal ...

clock-img

08.09.2009, 12:46

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Meni pa kr grejo ZSuser posted image

clock-img

09.09.2009, 19:57

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Nejcko, nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe na našem serverju. Hvala za obvestilo. Upam, da se težave ne bodo več ponovile.

lp

Jerneja

clock-img

10.09.2009, 11:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Tudi moji zs-ji, spet nekaj škripajo. Sem že ene parkrat poslala ZS in uporabnice niso dobile. In včeraj se mi je spet ponovilo, s tem da sem še včeraj videla, da je poslalo, danes pa gledam celo debato in mojega ZS ni videti, uporabnica pa tudi ni prebrala

clock-img

10.09.2009, 18:56

clock-img

Anonimen

Dobre ste, da po vseh peripetijah, ki smo jim že bili priča na RR-ju s temi ZS-ji, te sploh še uporabljate. Ko pa nikoli ne veš, ali ga boš sploh lahko poslal, ne veš, kdo ga bo vse prebral, ne veš, ali imaš ZS ali ga nimaš... Mja no, a ni e-pošta boljši predlog?

clock-img

17.09.2009, 07:39

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz danes pridem po parih dneh na rr in slučajno pogledam spodaj une feede al kaj so (tam ko piše Ta pa ta pravi ob tej pa tej uri)in vidim kao ZS. Gor pa ni nič kuverta utripala user posted image

clock-img

17.09.2009, 08:52

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Dobre ste, da po vseh peripetijah, ki smo jim že bili priča na RR-ju s temi ZS-ji, te sploh še uporabljate. Ko pa nikoli ne veš, ali ga boš sploh lahko poslal, ne veš, kdo ga bo vse prebral, ne veš, ali imaš ZS ali ga nimaš... Mja no, a ni e-pošta boljši predlog?

Mucho boljši, mucho!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem