cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sonny Ericsson Zylo

clock-img

20.01.2011, 10:59

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Pri Simobilu na informacijah mi ne znajo pomagat, zato upam, na kakšno pametno glavo tukaj... user posted image

Ko na sveojem mobijo pregledam maile in jih zbrišem, mi jih zbriše tudi s serverja. Pri prejšnjem mobiju je bilo isto in je bilo treba samo odkljukat eno funkcijo, ki je pa na Zyli ne najdem in tudi na Simobil info pravijo, da so se posvetovali in ne najdejo odgovora.

clock-img

25.01.2011, 19:05

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz bi na tvojem mestu šla vprašat še v kakšno trgovino, ki tudi prodaja mobitele, ali pa h kakšnemu drugemu mobilnemu operaterju ki jih ima na zalogi. Lahko pa tudi pokličeš na uradni servis, tam so ponavadi kar mojstri kar se funkcij telefona tiče.user posted image

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, sicer pa tega mobitela ne poznam.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem