cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sol Polynesia

clock-img

16.04.2008, 18:09

clock-img

JAPE

pencil-img

688

http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm

Tisti, ki ste že bili: kako se vam je zdelo? Koliko realno je oddaljeno od morja? Kako se vam je zdelo glede čistoče? In kako je za vozičkarje? Je dovolj sence in kako čisto je morje?

< Sporočilo je popravil JAPE -- 16.4.2008 18:15:39 >

clock-img

16.04.2008, 20:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Midva sva bila 1x v teh app za prvomajske in je bilo lepo,plaža je blizu,velik za sprehajat,vlekec vozi do centra mesta,skratka super,sam takrat sva bila še sama,smo pa bili letos februarja spet v tem naselju sam v hotelu z našim 3 letnikom in je užival v sprehajnaju...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.04.2008, 21:04

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi smo bili tam pred 3 leti in bili presenečeno zadovoljni z vsem,od postrežbe do prijaznosti,lepe plaže,čistoče!
V glavnem mi gremo še kdaj tja!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:26

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tule imaš še eno debato o teh APP.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2582218

clock-img

17.04.2008, 09:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

Mi smo bili v prav tem hotelu, pa ti povem, da smo se imeli prav luštno. Bili pa smo konec oktobra. Sobe so lepe, čiste, hotel je v borovem gozdičku in mi smo imeli vsak dan najmanj 1 veveričko na balkonu, ki se je pustila čisto od blizu pogledat user posted image . Smo pa imeli takrat še dva vozičkarja, večji je bila star leto in pol, mali pa 3 mesece, in smo se prevozičkali po dolegm in počez user posted image . Tudi z vlakcem smo se peljali do Umaga,... skratka nam je bilo všeč, ne vem pa kako tam zgleda v sezoni!

Aja, edino kaj me je zelo motilo. Te kartice ki so za odklepanje vrat, so bile totalno razmagnetene, tak da si včasih v komaj 10 poskusu prišel v sobo, včasih pa takoj v prvem user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem