cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sok rdeče pese ali še kaj drugega?

clock-img

09.10.2008, 11:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kaj se priporoča za čiščenje jeter? Vem, da sok rdeče pese in sem si včeraj naredila sok iz grenivk, jabolk, pomaranč, mandarin, korenja in rdeče pese. In sem zjutraj spisa kozarec tega soka. Ampak me je že danes groza, ko bom morala jutri to vajo ponovit. In to delat 3 mesece user posted image  

Mi zna kdo povedat, ali obstaja kakšen drugačen način za čiščenje jeter? Oz. kakšen z boljšim okusom? Pa da ne bo pomote, rdečo peso v solati imam rada, ampak tole je pa preveč user posted image

clock-img

09.10.2008, 11:50

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

zakaj pa rabiš čiščenje jeter? zdravnik naročil?
ker jetra so telesna čistilna naprava in če nisi ravno alkoholičarka al pa da imaš hepatitis, zamaščena jetra... jih ne rabiš nič 'čistit'. to je bolj ko ne new age bullshit...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

09.10.2008, 12:20

clock-img

Natyy

pencil-img

309

lahko jih očistiš na ta način:

http://freeweb.siol.net/czb/jetra.html

clock-img

09.10.2008, 12:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Po naročilu zdravnika, ja. Sama od sebe se jih ne bi spravila čistit, verjemi, da ne, sploh ne na tak način user posted image  Najbrž so zamaščena, glede na to, da imam kar nekaj kg preveč user posted image  Saj orbitrek že laufa user posted image

clock-img

09.10.2008, 13:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo čiščenje jeter: KLIK

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.10.2008, 14:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kateri pesin sok pa imaš? Ga delaš sama ali kupiš?
Meni je definitivno najboljši 100% pesin sok od hoferja. In potem ga zmešam s sveže stinjeno pomarančo in obe s tamalo pijeva to.

clock-img

10.10.2008, 18:58

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naja30, delam ga sama v sokovniku skupaj s kupom druge zelenjave, da je vsaj za spit user posted image

Punčica, tebi pa najlepša hvala za tale link. Bom poskusila, samo po moje bom kar 1 teden dopusta vzela, da bom lahko na wc-ju sedela user posted image  Ker dvomim, da bom uspela to kdaj naredit čez vikend. Bom najbrž čez 14 dni imela kakšen dan dopusta in bom poskusila. Pa bom poročala o rezultatih.

clock-img

11.10.2008, 23:20

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

za jetra je zelo dober PEGASTI BADELJ. vprašaj v domači lekarni, ti bodo vedeli povedat kako se ja jemlje, vem, da obstaja v kapsulah.

preberi si kaj o Donatu Mg, mogoče bi ga bilo dobro pit.

clock-img

11.10.2008, 23:28

clock-img

Anonimen

Ampak me je že danes groza, ko bom morala jutri to vajo ponovit. In to delat 3 mesece

Po treh tednih se navadis, vcasih se malo prej.
Ce ti je okus premocan, razdredci z vodo.

clock-img

12.10.2008, 10:48

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Tole kuro z grenko soljo sva pred leti delala  z možem in ni tako hudo, prečisti te pa fajn.

clock-img

11.06.2019, 11:22

clock-img

pikapokica78

pencil-img

21

A mogoče kdo pozna pegasti badelj za čiščenje jeter. Kako kaj vpliva oziroma, če ima kdo direktno izkušnje z njim?

Tukaj berem - https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html in je ene par uporabnih nasvetov, samo me pa bolj zanima kako se v praksi obnese...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem