cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Snemanje poroke

clock-img

27.06.2010, 16:50

clock-img

Noanne

pencil-img

1


Letos sem se poročila. Drugič. Glede na to, sem lahko marsikaj drugač naredila. Predvsem kar se finančnega tiče. Največ sem tokrat prišparala pri snemanju poroke. Prvič sem dala 750 EUR. Dobila sem dva DVD-ja. Saj ne rečem, da ni bilo lepo, ampak po tej moji drugi poroki pa vidim, da sem preklet velik dala!? Tokrat sva dala "samo" 250 EUR, dobili pa isto!! Rekla bi celo, da je boljše, sploh pa celoten pristop je bil velik bolj oseben. No kakorkoli, hočem rečt, da ni vedno cena tista, ki govori za kvaliteto. Seveda, če hoče človek imeti več kameramanov in HD pol ne rečem... ampak če pa hočeš imeti en lep skupaj zrezan filem o svoji poroki, zapečen na DVD, tele cene od snemalcev niso čist opravičene. Če dam oba dvd-ja od porok na televizijo, človek ne bi znal povedati, katera je bila 750 EUR in to se mi že mal zamal zdi...

clock-img

27.06.2010, 20:49

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Ja, to je vse res, samo dokler bodo ljudje oz. bodoče neveste in ženini pripravljeni plačat, tako dolgo bodo tudi snemalci in ostali "akterji" na poroki računali kolikor se jim bo pač zazdelo user posted image . Saj snemalec lahko postavi ceno tudi 1000 eur in če bo našel "kupce" blagor mu user posted image . Če pa ne bo, bo pa prisiljen spustit ceno... Tako trg pač deluje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem