cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sneg na primorskem

clock-img

24.03.2008, 18:36

clock-img

Anonimen

Jutri grem na primorsko pa me zanima stanje dol. Prosim, da mi malo poročate tiste ki ste "ob poti na primorsko". Grem iz dolenjske. A so ceste grozne, kaj pa veter? Pri nas so zdaj sicer kopne ampak je okoli 50 cm snega okrog. Pa napovedi za jutri niso nič obetavne user posted image .
Ne bi rada da me spet prenaša čez tri pasove kot me je že.

Hvala za odgovor

clock-img

24.03.2008, 18:44

clock-img

onur

pencil-img

2700

jaz živim v okolici Sežane, sicer sem pa bila tudi danes na Postojnskem. Približno do Senožeč (od Postojne proti Sežani) je bil sneg (snežilo), vendar ceste prevozne (splužene, vendar mokre). Pihalo ni. En čas je sijalo tudi sonce. Drugače pa menda za jutri popoldan napovedujejo padavine (tudi snežne).

clock-img

24.03.2008, 19:33

clock-img

Anonimen

No jaz grem dopoldne pa bom tudi hitro nazaj. V bistvu imam samo eno stvar za odnest v Portorož (oddam in grem nazaj), tako da do popoldneva bom nazaj. Vedno ko grem na primorsko je slabo vreme. Ali fino piha burja ali močno dežuje ali sneži pa piha, ma res nimam sreče. Najbrž mi primorska zameri ker hodim v drugo stran na dopust user posted image

clock-img

24.03.2008, 19:34

clock-img

Anonimen

Karin24 kakšno pa imate v Cerknici?

clock-img

24.03.2008, 20:09

clock-img

aljuška

pencil-img

522

Nič bat, za jutri na Obali napovedujejo ok vremeuser posted image , nobene burje in nič dežja + kakšen sončni žarek, če boš pridnauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem