cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Snežna krogla!

clock-img

28.12.2014, 21:16

clock-img

Orchis

pencil-img

24

Pozdravljeni!

Ali je kdo izmed vas že poskusil narediti kaj podobnega, tale se mi zdi zanimiva: http://navihancki.si/mala-snezna-krogla/
Mislite, da bi lahko uporabila plastično posodico namesto steklene-bi se enako dobro videlo? Verjetno da ne? Izkušnje so dobrodošle! :)

Hvala!

clock-img

28.12.2014, 21:54

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Plastika? Ne vem, praviloma je precej bolj moten material od stekla. Pri snežni krogli je pomembna tudi teža, vsaj po moje - vse krogle so težke, brez plastike je to težje.
Sicer pa poskusi in boš videla.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

29.12.2014, 10:07

clock-img

tashq

pencil-img

739

Imamo doma plastične in steklene snežne krogle-kupljene pa ni nobene razlike... v sneženju....? Ja, je pa razlika v teži, samo ne vpliva to na nič. Tudi vidi se pri vseh enako. Tako da pomoje brez problema lahko uporabiš tudi plastiko.

clock-img

29.12.2014, 10:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Zanimiva ideja. Kje pa dobiš glicerin?

clock-img

29.12.2014, 19:47

clock-img

Orchis

pencil-img

24

Super hvala za pomoč punce, bom sprobala pa bomo videli :P ! Josephine27 tam piše, da menda tudi v lekarni :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem