cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Smučanje Avstrija z 18m otrokom

clock-img

23.11.2011, 14:25

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdrav!

Zanima me katero Avstrijsko smučišče priporočate, da bi ga obiskali z 18m otrokom (no, mogoče bo že starejši). Sem smučala že po večih koncih  Avstriji, vendar nikoli nisem bila pozorna kaj imajo za male otroke.

Letos se bi sankali, smuči bi pustili za drugo leto. Rada bi, da bi imeli na voljo bazen, sankališče (za majhne), po možnosti v okviru apartmajev kakšno igralno sobo. 

clock-img

23.11.2011, 16:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo bili s tako malim v kreischberg-ferienpark.  Noro luštno in fajn, imajo tudi notranjo igralnico, ap zunaj pa na smučiščih so tobogani in igralnice, ap sankališče, bazen je dokaj normalen, velik in en mali okrogel za otročke, savna, solarij- v glavnem več kot zadovoljni. Smo ap šli po priporočilu kar nekaj RR-jevkuser posted image . Smučišča za odrasle pa so baje tudi fenomenalna

Tu smo že debatirali. http://www.ringaraja.net/forum/m_4577758/mpage_1/key_/tm.htm

clock-img

21.12.2011, 14:37

clock-img

Andra

pencil-img

825

Se pridružujem Ferienpark je zakon. Poskrbljeno za vse in ful se splača v času belega tedna. Imajo animacije in šolo smučanja. Priporočam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem