cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Služba-kaj obleči

clock-img

27.03.2007, 07:59

clock-img

popi

pencil-img

301

Uh večna težava,ko ženske pogledamo v omaro.Saj nimam nič za oblečt.Za doma sicer ni panike,ampak služba.Delam v pisarni in ne moreš obleči čistovse kar ti pade na pamet.Hlače in majica,krilo in bluza ...dolgčas.A je še kak predlog?Kako pa se ve uredite za v službo?
lp

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2007 8:29:54 >

clock-img

27.03.2007, 08:11

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Odvisno od službe. Pri meni brez kostimov ne gre.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2007 8:30:07 >

clock-img

27.03.2007, 09:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz imam za v službo razno-razna krila, raznih dolžin (razen mini, tega že nekaj let ne nosim večuser posted image ) in krojev in barv. pa tudi hlače oblečem, ja. gor pa večinoma oprijeto majico in čez jaknico (jeans, žamet, bolj fino blago, lan,...). običajno imam zraven kake pisane/vzorčaste žabe in kak večji kos nakita. s čevlji zaokrožim celoten izgeld. redko sem uniformirana v kostim, rajši imam skupaj skombinirane kose. tako se počutim urejeno in komot (to je pri meni zelo pomembno), obenem pa ne uniformirano in še vedno JAZ.

saj imaš nešteto možnosti. pri moških je možnosti bistveno manj. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.03.2007, 10:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kadar imam stranke, kakšne elegantne hlače in majčke, kostimov  ne nosim, kril tudi ne.

Če pa nimam strank, pa večinoma jeans, za na stolu gulit so dobreuser posted image . Sem že veliko hlač uničila, ker imamo tako svedske mize, da ti nitke ven puli, če se je dotaknešuser posted image .

clock-img

27.03.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Jaz tudi kril ne nosim. Večinoma hlače in gori majica. Tudi kavbojke včasih oblečem pa kkšno srajčko. Jaz sem nora na pletene brezrokavnike in mam dostikrat srajčko in brezrokavnik čez. Pozimi kakšen puloverček. Čez pa jaknico iz žameta večinoma.

clock-img

29.03.2007, 19:47

clock-img

iva01

pencil-img

961

odvisno, če vem da bom mogla kaj it v proizvodnjo se oblečem ene čist navadne kavbojke majčko pa telovnik(kao bundica brez rokavov ker mam pol za v proizvodno itak še haljo navrh, čevlje z kovinsko kapico, pa čeladouser posted image user posted image  ne moreš si mislt kok sem seksiuser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne, če pa vem da bom celi dan v pisarni pa hlače gior pa je čist odvisno al srajčka, al kakšen reklček pa majčka, kar koli, mam srečo da mi ni treba bit vedno 100 % spedenanain sfrizirana, al pa neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2007, 19:50

clock-img

Anonimen

Odvisno,kako kvalitetno zjutraj zaspim user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem