cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sling ali pouch

clock-img

19.06.2007, 11:46

clock-img

Anonimen

Kaj je boljše? A mi lahko katera zaupa?

clock-img

19.06.2007, 12:33

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Imam oboje, pa težko rečem, kaj je bolje.

Sling uporabljam doma, pouch pa zunaj. Fino je, ker je pri pouchu manj blaga in gre res v mini torbico, pa zelo hitro ga natakneš in že imaš bejbija notri. Je pa res, da moraš imeti čisto pravo velikost, da ni odvečnega blaga in da otročička lepo zadrži.

Če ti kaj pomaga: imam pouch od MayaWrap, ki se regulira z zadrgo in gumbi na rami ter Hotsling ki se ne regulira, je pa izjemno važno, da je ravno prav velik. Osebno, mi je bolj všeč Hotsling, ker me na rami nič ne tiši.user posted image

clock-img

19.06.2007, 12:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.06.2007, 15:34

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Mene zanima,če se da hotsling naročiti samo pri mojem škratku,ali še kje drugje. Danes jih skušam že cel dan dobiti,pa ne gre. Po mailu piše,da ne najde strani,na tel je pa tajnicauser posted image

clock-img

26.06.2007, 21:55

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Hotsling sem naročila pri Moj Škratek. Če ga naročiš direktno na http://www.hotslings.com/, je poštnina pregrešno draga.

Mogoče je Urša na dopustu in ima zato vklopljeno tajnico. Poskusi jo kontaktirati po mailu. Je zelo hitra pri odgovorih.

Sem šla še na njeno stran pogledat....

No poglej, kaj piše na njeni strani:
"
POMEMBNO OBVESTILO   V času od 27.junija do 15.julija smo zaradi dopusta dosegljivi le prek spleta in artikle pošiljamo enkrat tedensko - vsak četrtek v tednu. Hvala za razumevanje!"

clock-img

27.06.2007, 07:55

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja sem prebrala,pa sem včeraj,26.6. poizkusila poslati naročilo po mailu in se ga ni dalo poslat (strežnik ne najde strani),na tel je bila pa tajnica. No pa po dopustu.Hvala za info,da ne bom direkt na hotsling naročala,ker sem že malo mislila....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem