writing-img

Slike digitalnega fotoaparata

clock-img

05.06.2007, 13:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Imam en problem, pa vas malo prosim za pomočuser posted image .

Torej, ko slikam z digitalcem, so nekatere slike čisto "meglene" oz. motne. To je enih par slik, druge so OK?

Kaj je temu vzrok?

Hvala za odgovore!

clock-img

05.06.2007, 14:01

clock-img

Anonimen

Mogoče to, da si prehitro dala foto dol... Kakšen fotoaparat pa imaš?

clock-img

05.06.2007, 14:02

clock-img

Anonimen

Vzrok je user posted image  fotoaparat. To bo vedno tako. Najbolje, da se navadiš slikat tako, kot si slikala prej, torej fotoaparat na nos in glej skozi lino. Ne imej rok proč od telesa in ne gledati skozi display, medtem ko slikaš. Ker se roke vedno malo tresejo in to je potem tako, megleno. Malo bo bolje, ampak še vedno bo kakšna meglenka vmes. Koliko sem jaz že preklela zaradi teh fotoaparatov! Ne vem, mogoče so boljši tisti, ki imajo vgrajeno tisto proti tresenju.

clock-img

05.06.2007, 14:05

clock-img

Anonimen

Pri moji teti se isto dogaja, je rekla, da si moraš nekje nastavit, da so lepe slike, ne glede na to, kak slikaš.. Tak, da foto nima nič tu, ampak nastavitve... 

clock-img

05.06.2007, 14:09

clock-img

Anonimen

Ne, ne, foto ima. Če bi bilo kaj nastavljeno narobe, bi bile vse slike meglene. Edino zaslonka bi lahko bila problem, da recimo, kadar fleš izklopiš, prehitro odmakneš fotoaparat, medtem ko je leča še odprta. Ampak to najbrž ni to, če se dogaja samo pri nekaterih slikah pri vklopljenem avtomatskem flešu.

clock-img

05.06.2007, 14:12

clock-img

Anonimen

Meni se isto dogaja. Eno je, da mogoče prehitro pritisneš, ker fotoaparat rabi kako sekundo dve, da izostri sliko, preden lahko slikaš, drugo je, da se nekdo premakne in je zato zamegljeno, tukaj pa pridejo v poštev tudi različne nastavitve, samo meni še ni ratalo zgruntat, kaj in kako nastavit, da se slike ne bi meglile. 

clock-img

05.06.2007, 14:14

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal mojuser posted image .

Mogoče se je res kaj tresel, kaj pa vem.

Drugače pa imam Canon Power Shot A530.

A kaj vreme vpliva na objektiv, glede na to, da je bilo ful vlage zunaj, pa malo dežjauser posted image .

Saj bom mogla navodila pogledat, pa jih ne najdem, sem jih celo popoldne iskala.

Ah, ta tehnika, jaz je kaj preveč ne maram, sem tudi rekla, da je tisti "klasični" fotoaparat še najboljši, tle pa 10000 enih nastavitevuser posted image .

clock-img

05.06.2007, 14:16

clock-img

Anonimen

Jaz imam isti fotoaparat.. In dobim take slike, če prehitro umaknem foto.. Tako, da je nekaj treso user posted image

Vreme po mojem ne vpliva nič na to.. Vsaj na mojem ne..user posted image

clock-img

05.06.2007, 14:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je res kaj potresal zravenuser posted image .

Ah, si me nasmejala. Saj verjetno ni nič narobe, ker vse druge slike so čisto OK.

clock-img

05.06.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal mojuser posted image .

Pr men tud največ meglenih moj nafotka, njemu skor težko kaka jasna slika rata.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem