cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slana hrana?

clock-img

14.10.2004, 22:13

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

A solite svojim otrokom hrano? Kako je se tem?

clock-img

14.10.2004, 22:14

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz ji včasih(ampak res samo včasih) čisto malo, ravno toliko da je, če je brez okusa.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

14.10.2004, 22:21

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem začela solit,ampak zelo malo po 6 mesecu. do takrat ne. je pa bolje namesto soli uporabljat zaćimbe. zelo dober je ročmarin ali pa timijan pa majaron

clock-img

15.10.2004, 07:58

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz minimalno vedno solim...ce ne nas gospodic nic ne papca :)

clock-img

15.10.2004, 09:56

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem malo solila. Sicer je bolje čimmanj, ampak imamo menda pač predsodek, da potem ni tako dobro. Pa ne vem, če je to samo predsodek. Pri otroku se to točno vidi. Če malo posoliš, veliko raje je.

clock-img

15.10.2004, 10:22

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Dojenček zaradi slabše razvitih ledvic ne more sprejeti natrija.Ker so nekatera živila že sama po sebi slana in vsebujejo natrij,dojenčkom ne dodajamo soli.Ne vem pa do katere starosti je to mišljeno.

Stvar okusa glede soljenja je res le v (naših) glavah.Pri nesoljenih oziroma malo soljenih živilih pride okus veliko bolj do izraza in še bolj zdravo je.

:muca:

clock-img

15.10.2004, 11:36

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ne solim mu ne hrane in ne pameti.:)-hehehe:)- Dodam pa malo začimb. Naprimer bazilika, peteršilj, mediteranska(začimbna mešanica-v flaški), majaron...
:miska::muca:

clock-img

15.10.2004, 22:37

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Jaz mu malo posolim, ker drugače on jedel bo ne čisto nič.

clock-img

20.10.2004, 07:44

clock-img

Shila

pencil-img

59

mamice, jaz bi vam sol odsvetovala, vsaj do drugega leta. Kajti obstaja večja verjetnost za povišan krvni pritisk ko bodo že v letih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem