cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slana fila z v lisnato testo

clock-img

16.11.2005, 09:41

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ima mogoce kera kak recept za mesno filo ki bi jo zavila v lisnato testo in to potem prepekla v pečici. Sem vidla na televiziji nekaj tazga in se mi je zdelo dobro..

clock-img

16.11.2005, 09:54

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz naredim isto kot za druge nadeve,prepražim čebulo,meso,solim in začimbe po okusu,dodaš lahko tudi zelenjavo pa dober tek.

clock-img

16.11.2005, 17:02

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Mi smo nekoč delali tako slano filo tako, da smo zmiksali malo čebule, šunko, sol, malo vegete in namočen kruh...na žalost se točno ne spomnem, je bilo pa zeloooo dobro..Testo narežeš na trakove, na eno stran nabrizgaš filo, na drugo pomažeš z jajcem,( da se zlima) in zaviješ. Nato narežeš na poljubne dolžine, premažeš z jajci, mi smo s kumino potresli,če ti je všeč in spečeš..Toliko se spomnem..Probaj, mal po občutku..

clock-img

16.11.2005, 17:03

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Samo to je bolj tako, za kako slano pecivo bolj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem