cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slabost

clock-img

14.09.2005, 12:59

clock-img

hati

pencil-img

603

Lep dan vsem skupaj.

Rabim en nasvet ali pojasnilo od tistih, ki se že pile Klomifen. Skratka vzela sem komi tri tablete in danes se mi nenormalno vrti in gre na bruhanje. Prav moteče je in komi delam. A je možno da je to reakcija na Klomifen?

Hvala za nasvete in pozdravček.

clock-img

14.09.2005, 13:44

clock-img

simi73

pencil-img

404

Hati, jst sem bla tale ciklus prvič na klomifenu in mi je bilo tud v času jemanja tablet občasno slabo, pa ful napihnjeno sem se počutila , tak da mislim, da maš sam reakcijo na tablete. Če pa ne boš zdržala, pa ti ne bo nič boljše pa svojo G poklič in ji povej o težavah.
Pa držim pestke, da se prime!!!

lep dan
simi73

clock-img

14.09.2005, 14:29

clock-img

hati

pencil-img

603

Ej simi hvala. Sem mislila da sem nora. Ker se mi vrti in pač se mi nima zakaj. Ah zdržala že bom, moram. Sicer pa danes bo delavnika kmalu konec.Še četrtek in petek bom nekako prebrodila. Upam, da tole hitro mine.

In hvala za pestke, vračam tudi jaz tebi moje. Mogoče bomo že ta mesec srečke.    

pozdravček

clock-img

14.09.2005, 18:50

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Tudi jaz sem ta mesec začela s Klomifenom. V petek sem vzela zadni tableti. Jaz sem ga sicer prenašala zelo dobro, razen zadnji dan sem bila malce bolj tak. Sem pa zelo razdražljiva sedaj te dni in zelo napeta (psihično).

Držim pestke za obe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem