cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slabo pristavljanje in strah pred alergijo

clock-img

08.08.2008, 19:59

clock-img

simona2

pencil-img

474

Moja enotedenska  user posted image  je začela že prvi teden nekaj štrajkat s pristavljanjem. Ker smo imeli s prvo ful hude težave in  se je kasneje izkazalo, da je hud alergik sem seveda sedaj čisto prestrašena. Je pa res, da sem imela danes tudi sam ful vetrove in očitno sem nekaj spila (jabolčni kompot ??) ali pojedla, kar se je vidlo tudi na pikici, ki je vsak podoj pokakana in se ful krči pred kakanjem.

Poleg tega skoz spi in jo komaj kaj prebudim. Pa to tako ali tako vem, da je dokaj normalno prvih nekaj dni oz. tednov, saj je bilo pri prvi isto, vendar je vsaj prvi mesec ful jedla. Ko je prišla danes patronažna je rekla, da je pridobila malo in sicer je bilo 100g od ponedeljka, ko sva šli iz porodnišnice. Sedaj pa res ne vem ali je to tako mali za 4 dni.

Videla sem, da priporočate čaj za dojenje od Primorskih lekarn. Se da kupit tudi klje v bližini Ljubljane? Kaj pa ste drugače pile, ali je navadna voda dovolj? 

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

08.08.2008, 21:29

clock-img

jajula

pencil-img

1191

od jabolčnega kompota je mela tud naša user posted image  ful vetrove&krče, se mi pa zdi 100g za 4 dni kar lepa pridobljena teža (cca20g na dan je optimalno) tko da tale tvoja patronažna je mal za luno..

clock-img

08.08.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

- otrok PRIDOBIVA NA TEŽI v prvih treh mesecih NAJMANJ 450 g na mesec, torej najmanj 110g-115g na teden. Pridobljeno težo računamo od NAJNIŽJE teže, ne od porodne.

copy iz
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4718681

Pila sem dosti vode,ratzne caje za dojenje ,najbolj pa se mi je zdelo,da je bilo vec mleka po pitju rooibos caja...

clock-img

09.08.2008, 00:00

clock-img

mali007

pencil-img

116

Vsaj 3l tekočine na dan (vode in čaja za dojenje Gorenjskih lekarn).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem