cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skutkai

clock-img

31.01.2008, 14:50

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Mene pa zanima, kakšno skuto dajete svojim npr. 10 mesečnikom. Rada bi mu namreč dajala skuto, skuto s sadjem, berem, da jim dajete, ne vem pa kakšne. Nisem najbolj za fruchtswerge (ali nekaj takega), zato me zanima kakšne variante imam.

clock-img

31.01.2008, 14:51

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Sem prehitro oddala.... user posted image

Pa za jogurte me tudi zanima. Kakšne kupujete in dajete? Sadne, navadne in potem notri sadje....?
Malo me opozorite na artikle, ki jih je smiselno kupovati (je v trgovinah vsega preveč).
Hvala

clock-img

01.02.2008, 12:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dajem ji skute od LM in tiste tavečje s podloženim sadjem.
Jogurtov pa je tudi zelo veliko za otroke.

clock-img

12.03.2008, 21:42

clock-img

pocka

pencil-img

2326

najraje kar navadno skutko od LM pa ji potem not vmešam različno sveže sadje, drugače pa je tudi nora na skutico od LM z okusom borovnice...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

13.03.2008, 08:08

clock-img

honey

pencil-img

2567

Obstgarten, Fruchtzwerge, LM...

clock-img

04.02.2009, 16:41

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

moj ima tudi najraje od  LM borovnico mu pa največkrat dam kar navadno pa malo sadja al pa fruteka vmes. jogurt pa tudi vedno navaden včasih mu primešam sadje včasih ne.

clock-img

04.02.2009, 20:30

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

moj ima tudi najraje od  LM borovnico mu pa največkrat dam kar navadno pa malo sadja al pa fruteka vmes. jogurt pa tudi vedno navaden včasih mu primešam sadje včasih ne.

Tako smo mi delali. Najraje so imeli tako skuto. V skuto vmešaš par žličk sadnega futka in mogoče malo stlačene banane. Pa tudi bolj zdravo je od raznih fruhc.... in obs.....

clock-img

01.03.2009, 08:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Fruchtzwerge, skuta od LM.

To ima najin ful rad user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.03.2009, 13:15

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Skute od LM s podloženim sadjem. Od jogurtov mu najraje dam aktivijo s sadjem. Sicer pa gledam, da jogurti ne vsebujejo umetnih sladil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem