cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skupni naslov?

clock-img

20.08.2004, 08:52

clock-img

Teja...

pencil-img

12

Zdravo!
Prosim vas za en nasvet. S fantom še nisva poročena in sem v petem mesecu nosečnosti. On še študira, jaz pa sem že zaposlena. Ker imam že deklico iz prejšnje veze, bom tokrat prevzela skrb za 4 člansko družino. Zanima me, kaj mi predlagate - da se partner prijavi pod isti naslov kot jaz (ali bomo s tem upravičen do kakšne socialne pomoči čeprav fant že dobiva minimalno štipendijo) ali se prijavim kot samohranilka. Moj namen sicer ni izkoriščati položaja samohranilke, ker vem kako je ostai sam v nosečnosti, ampak tokrat moram res gledati na to, kako bomo živeli do fantove diplome-čez kako leto.
Ali se spozna kdo na ugodnosti, ki jih prinašata ta dva položaja - se pravi: kaj se bolj splača?
Lep dan!

clock-img

23.08.2004, 10:52

clock-img

P

pencil-img

38

ČIsto na kratko:samohranilka!!!!!
Pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem