cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skok na določeno stran?

clock-img

01.08.2007, 00:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ali je možen?
Recimo pri januarkah imamo en kup strani, pa si nekaj shranjujem in sem ostala na tej in tej strani....če ne pridem do konca teme, kar bi mi vzelo verjetno cel teden user posted image  moram znova klikat od prve straniuser posted image

...vox populi...

clock-img

01.08.2007, 08:14

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja seveda je možno med priljubljene si daš tisto stran in tja potem skočiš ko klikneš nanj. Lahko pa skočiš čist nadoločen post če si kopiraš v priljubljene naslov neposredna povezava na sporočila

Ali pa če klikneš na določeno številko strani in te tja vrže

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

01.08.2007, 10:26

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

sej če odpreš "Čvekanje v pričakovanju" ti na seznamu tem pri npr. Januarčicah piše [Stran: 2 3 4 ... 56 57 58 ] pa samo klikneš na 58 in si na zadnji strani...Res je mal tečno če si ostala na 30-ti strani user posted image user posted image user posted image potem lahko skačeš nekako po tri strani naenkrat... če hočeš pa takoj na konec pa namesto "naslednja stran" pritisneš ">>" pa si spet na koncu user posted image user posted image user posted image

konec dober, vse dobro user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

01.08.2007, 10:28

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

mislim, da ti je punčica bolje odgovorila, moje je malo mimo usekano user posted image
kaj češ, sem še brez kofeta danes user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

02.08.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

Če pa ne delaš tako kot je puncica napisala, potem pa si odpri v obliki drevesa in se ti bodo vse strani odprle, oz boš videla vse številke, tak boš laho kliknila ktero koli številko strani. To je mene tudi jezilo,ker sme potem po 2 strani klikala, kot ti dopušča seveda navadna stran in kot je danvari napisala. pa sem zadnjič pogruntala, če odprem v obliki drevesa, da mi potem pokaže vse številke. odpreš stran in potem daš nazaj na navaden pogled. 

clock-img

02.08.2007, 22:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

mišek user posted image

ko prideš naslednjič v prekmurje, častim....hm....kaj maš že radauser posted image

...vox populi...

clock-img

03.08.2007, 22:19

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: rija

mišek user posted image

ko prideš naslednjič v prekmurje, častim....hm....kaj maš že radauser posted image

kranjske in poli user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem