cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sklep - porodniška

clock-img

02.04.2014, 22:32

clock-img

jančica_

pencil-img

4

Danes sem dobila sklep o porodniški, ki mi velja do julija (to je teh 105 dni). Kako naprej, kdaj mi bodo poslali nadaljni sklep o negi otroka?
Na CSD-ju mi o tem niso nič povedali.

Hvala :)

clock-img

02.04.2014, 22:58

clock-img

Penny

pencil-img

798

Dobiš avtomatsko, nič bat. Prvi del porodniške traja 105 dni, drugi pa 260.

clock-img

03.04.2014, 09:41

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: jančica_

Danes sem dobila sklep o porodniški, ki mi velja do julija (to je teh 105 dni). Kako naprej, kdaj mi bodo poslali nadaljni sklep o negi otroka?

Ker je to del, ki ti pripada zaradi tebe in je neprenosljiv, ti najprej pošljejo to odločbo.

Približno mesec dni pred nastopom drugega dela dopusta dobiš odločbo za drugi del dopusta. In do takrat lahko tudi brez posebnih dokazovanj spremeniš koriščenje dopusta v kombinaciji s partnerjem, če si sedaj npr. premislita in bi želela deliti dopust.
Prav tako ti pri drugi odločbi upoštevajo, če se npr. otrok rodi več kot 20 dni pred PDP, podaljšanje dopusta za ustrezno število dni.

clock-img

03.04.2014, 15:16

clock-img

ancii88

pencil-img

4

Pozdravljeni,

na vas se obrača s vprašanjem. Sem noseča in pdp imam 27.6.2014. Prej sem bila študentka, dne 17.1 pa sem se zaposlila. Zanima me, kako je z izračunom nadomestila v mojem primeru, kateri meseci zaposlitve se mi še upoštevajo za izračun.

Hvala in lep pozdrav.

clock-img

04.04.2014, 12:38

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Najboljš da vprašaš direkt na CSD user posted image boš hitreje dobila informacije, ki te zanimajo. Lahko jih tud pokličeš po telefonu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem