cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skalnjak - katere rože?

clock-img

29.04.2006, 21:29

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

user posted image

A bi mi katera povedala katere so te plave rožice? Pa ostale?

clock-img

30.04.2006, 08:57

clock-img

paris

pencil-img

1304

Ja bo poizkusila!
Modra bi lahko bila vijolica(viola) ali zvončica(campanula), roza je lahko čapljevec(erodium) ali materina dušica-timijan(thymus), rumena homulica(sedum) in bela grenik(iberis).

To bi blo to,  pa da ne boš mislila, da tko obvladam v nulo!user posted image Pogledala sem v eciklopedijo vrtnih rastlin!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

30.04.2006, 09:50

clock-img

Anonimen

Pojma nimamuser posted image Jaz samo vem,da sem posadila trajnice v skaljnjak.
Ene vijola,pa ne vm kako se jim reče,pa rdeče in roza cvetove,se pa razrastejo v kupčke.Kamne sem šla pa robutat na Krasuser posted image Greš v rastlinjak,vsaka rožca ima slikico zraven,pa izbereš.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 30.4.2006 9:51:10 >

clock-img

03.05.2006, 08:47

clock-img

k1

pencil-img

1649

te rožice nekje vidiš, pa jih malo pocufaj ali pa reči, naj ti jih dajo malo, se ful hitro razrastejo. te svetlo modre pa imaš sedaj po travnikih (če že niso kosili) in si jih presadi v svoj skalnjak. meni manjkajo samo še  temno modre in bele, ostalo že raste. za bele (aja, jih ni na sliki)  sem si že izprosila za jesen, da jih dobim, najti še moram temno modre in to je to.

nekaj roza jih imam v škarpnikih in izgleda ful super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem