cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sistemstski pregled pri 3.letih

clock-img

22.10.2014, 08:37

clock-img

RG

pencil-img

16

Moja hcerka je bila stara 3 leta ze pred 10.dnevi, pa se kar nisma dobile vabila za pregled. Namrec prijateljice so dobile vabila ze pred 3.roj.dnevom, zato se mi zdi cudno, da ga jaz se kr nisem dobila. Ne vem, ce b imorala it sama tja ali naj kar se cakam.

clock-img

22.10.2014, 08:43

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Imajo prijateljice istega pediatra? Če si v dvomih lahko pokličeš tja pa vprašaš, sicer vem, da imajo nekateri pediatri zamudo. Mi smo vabilo dobili šele en mesec po rojstnem dnevu, poznam pa tud take, ki so po par mesecev z zamudo.

clock-img

23.10.2014, 14:07

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Mi nismo dobili nobenega vabila. MAlo pred RD sem poklicala in so nas naročili in to je to. Itak potem na pregledu ni bilo nič od njiju :-)

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

23.10.2014, 14:40

clock-img

tashq

pencil-img

739

Mi smo tudi dobili po 3. roj. dnevu. Vse troje: zobarja, sistematski in psihologa.
Sem klicala, če so pozabili na nas kakšen mesec po roj. dnevu, pa so rekli, da na nobenega ne pozabijo, pa smo res dobili čez kakšen teden vabilo. Zadnji na vrsti je bil psiholog 4 mesece po roj. dnevu.

clock-img

27.10.2014, 13:38

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

mi smo dobili vabilo cca 2 meseca po rojstnem dnevu. je pa sin rojen poleti, ko so mi rekli, da ne delajo poleti sistematike pri starejših zaradi dopustov. enako je bilo zdaj bi petih letih, namesto julija smo dobili datum oktrobra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem