cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sirska svilnica - pozna kdo?

clock-img

11.08.2011, 11:41

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozna kdo rastlino sirska svilnica? To je tista rastlina, ki ima plodove kot papiga. Je v novem Bakker katalogu, pa me zanima, če je prezimna, kako je zahtevna ipd., preden jo naročim. Če pa kdo ve, kje bi jo še lahko dobila, pa bodo info zelo dobrodošle user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

11.08.2011, 12:05

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Ne poznam. Lahko pa reveriš še na temle linku http://www.svetcebulic.si/index.php 
Ali pa jim vsaj pošlješ mail za več info o tej rastlini.

clock-img

22.08.2011, 16:13

clock-img

chips

pencil-img

758

Imela jo je moja teta in tudi mi doma. Iz ene sadike vsako leto zraste več sadik,tako da je potem že pravi grmiček.
Nikoli pa ni bilo nič posebnega ,da bi bilo kaj problematično. Jaz sem si jo tudi danes naročila pri Bakker-ju. Sem jo že dolgo iskala,in sedaj sem v polnem pričakovanju da jo dobim.
lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

07.09.2011, 14:25

clock-img

takotako

pencil-img

608

Mi smo jo tudi meli-je kar sama od sebe rasla. Problem je pol k se ti papagajči začnejo odpirat pa seme leti po celem stanovanju.user posted image

clock-img

01.07.2013, 14:08

clock-img

cowgirl

pencil-img

299

če ima kdo kakšno za oddat se priporočam! baje se zelo namnožijo... če je mogoče komu kakšna rastlinica odveč...
hvala

Carpe diem

clock-img

06.07.2013, 12:14

clock-img

Alexiel

pencil-img

2

Pozdravljeni, jaz imam še veliko semen sirske svilnice. Če bi kdo imelse mi naj javi na zs ali na mail unikati.alexiel@gmail.com
lp vsemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem