cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sinhronizirane risanke

clock-img

14.01.2008, 14:39

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozdravljene,

sicer brskam po RR, ampak nikjer ne najdem, da bi imel kdo sinhronizirane risanke: Shreka 1 - 3, Ledeno dobo 1, Nemota, Madagaskar in kaj podobnega. Ali to sploh obstaja vse sinhronizirano? Pa če ima kdo, lepo prosim, če se mi lahko javi (na z.s. ali pa kar kot odgovor user posted image ).

Hvala že vnaprej!

clock-img

14.01.2008, 14:41

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Jaz bi tudi prosila za Shreka 3 sinhroniziranega, če ima kdo.

clock-img

14.01.2008, 15:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz ga imam, pa ga ne dam user posted image  user posted image  user posted image . Sej se hecam. Javi mi na ZD naslov, pa ti ga pošljem. Honey tebe pa 3ka itak že čaka. 1 in 2 pa ne obstajata. Ej pa Madagaskar se mi zdi da mam tud. Čaki grem prav gledat...
LP

clock-img

14.01.2008, 15:04

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ups, sem mislila na ZS.

clock-img

14.01.2008, 15:05

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tinatona, a ti jih maš? Madona, sej tebe pa res nisem še vprašala. Joj, sem smotana user posted image  O.k., Shreka 3. mam (menda). Ampak druge bi pa še vseeno rada tudi dobila, če je možno.

clock-img

14.01.2008, 17:14

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

A se da te risanke kje na netu dobiti, da te ne bi obremenjevali preveč, saj je verjetno kar nekaj takih, ki si jih želijo?

clock-img

14.01.2008, 18:32

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Najbrž se dajo. Vem pa ne, ker se tega ne poslužujem. Ti kar pošlji ZS, pa bo... A ne Honeyuser posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem