cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Simonov zaliv

clock-img

04.01.2008, 18:54

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Razmišljamo, da bi letos počitnikovali  v Simonovem zalivu link.

Pa me zanima, če je ketera že bila tam na dopustu in kako je bila zadovoljna.

Razmišljam o depadansi , ker je bilo lani maja že vse zasedeno, se moram letos podvizat.

Mala mis bo takrat napolnila 3 leta.

Priporočate ali odsvetujete?

clock-img

04.01.2008, 19:05

clock-img

biga

pencil-img

838

Jaz sem bila tam parkrat pri starših, ki letujejo preko upokojencev, ja teh je tam ogromno, ker imajo skozi vse leto program. Plaža kar urejena, samo velika gneča, odvisno kdaj nameravate iti. Sicer pa lepo, tudi ob večerih se kar dogaja.

clock-img

04.01.2008, 19:12

clock-img

Anonimen

Meni je plaža čist mim. Ful gužva, nobene naravne sence....

clock-img

04.01.2008, 19:28

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

V San Simonu imaš gozdiček,če ne si pa marelo prneseš. Drgač je v redu tudi pri hotel Delfin,ali pa na Svetilniku.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.01.2008, 20:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lepo je urejeno, depandanse pa so sploh lepe. Vem, ker sem eno poletje tam počitniško delala user posted image
Plaža je lepo urejena, imaš mivko za v vodo ali kamenje, za sončenje pa travo. Dogaja se ves čas kaj, tobogani so, dva lokalčka, trgovina, zelo lepo urejeno stranišče. Edino senca je res problem. Če prideš dovolj zgodaj, pa jo najdeš pod drevesi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem