cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Simer ali Mik?

clock-img

19.05.2010, 15:54

clock-img

lara33

pencil-img

74

Zelo v kratkem nameravamo menjati okna. Dobila sem predračuna od firme Simer in Mik. Zdaj pa ne vem za koga se naj odločimo. Cenovno sta si zelo podobna. Zanima me, kakšne izkušnje imate z njimi?

clock-img

19.05.2010, 15:56

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

oprosti lara33, ne poznam, samo sem vesela, da je tema na "gradnji" in ne na "imena" user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

19.05.2010, 15:58

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

oprosti lara33, ne poznam, samo sem vesela, da je tema na "gradnji" in ne na "imena" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 16:12

clock-img

P*****

pencil-img

51

Mi imamo Mikova okna in vrata in smo zadovoljni. Vse je potekalo kot smo se dogovorili, dostava in montaža točna. Tudi potem so prišli brez problemov naštelat kar se je povesilo. Tako, da user posted image
Edini, ki nam niso delali sivih las! Smo pa iz S Primorske.

clock-img

19.05.2010, 20:08

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Iz določenih razlogov se bom vzdržala odgovora tu, sem ti pa poslala ZS. Premisli, v glavnem.

clock-img

20.05.2010, 08:50

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Mik.

clock-img

20.05.2010, 08:54

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Mi mamo Simer in smo zadovoljni. Po enem letu so prišli "na kontrolo" in malo poves popravili kjer je bil. Z Mikom nimam izkušenj. Čisto iskreno povedano pa mislim, da sicer ni neke blazne razlike med enimi in drugimi.

- www.mojasobica.si -

clock-img

20.05.2010, 11:43

clock-img

min@

pencil-img

33

Moj nasvet: nobeden!
Poišči kakšnega manjšega obrtnika z dobrimi referencami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem