cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Silikonska ali iz kavčuka?

clock-img

10.09.2004, 07:37

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Mislim - DUDA. Mnenje strokovnjakov?

LP:zajcek:!

clock-img

10.09.2004, 09:53

clock-img

Alexandra

pencil-img

115

Zdravo Zala,

ko smo mi pred osmimi meseci nabavljali prvo dudo, sem prosila prodajalko, če mi lahko razloži razliko med dudama:
- duda iz kavčuka je bolj mehka in jo nekateri oroci sploh ne marajo, po uporabi pa rata lepljiva
- duda iz silikona je trša, ampak se zmehča.

Ko sem slišala, da bi mel moj otrok lepljivo stvar v ustih, noup. Mi imamo silikonsko. Vsekakor pa bi bilo bolje, če je sploh nebi meli. :)

L.P., :sloncek:

clock-img

10.09.2004, 10:05

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

TUDI MI IMAMO DUDO IZ SILIKONA IN JO MAŠ:duda: PRAV Z VESELJEM VLEČE;)PRI PRVIH DVEH:duda::duda: PA SMO IMELI DUDO IZ KAVČUKA IN KMALU JE POSTALA PRAV GRDA TAKO SMO JIH MORALI VEČKRAT MENJAT ČEPRAV ENI OTROCI NE MARAJO NOVE DUDE JE ZA NJIH BOLJŠA IZ SILIKONA SAJ OSTANE DALJ ČASA NESPREMENJENA ODLOČITEV PA JE SEVEDA OD POSAMEZNIKA NEKDO HVALI TO DRUGI ONO PA SREČNO:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

clock-img

10.09.2004, 10:09

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Poskusili smo obe. Tista iz kavčuka se je v kratkem času tako "napila", da je bila občutno večja kot na začetku. Tako smo pristali pri silikonski in mali :duda: je prav zadovoljen.
Toliko o naših izkušnjah.
Lp
Lenny

clock-img

10.09.2004, 11:07

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Ali ste kje zasledile Aventove dude 6+ ?
Mi smo imeli do zdaj silikonsko, ker pa jih 6+ ni bilo, pa smo kupili iz kavčuka- SMRDI!!!!

Lp R&L

clock-img

10.09.2004, 11:47

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Tudi mi je nismo našli, pa smo šli od Aventa k Chicco-tu. Na srečo mali ni protestiral.

clock-img

10.09.2004, 11:54

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Razlike v velikosti med silikonsko 3-6 in iz kavčuka 6+ ni, tako da bomo verjetno kar te silikonske še kupili, glede na to, da se iz kavčuka še napihne, pa mu itak ne bo šla v usta. Hmmm bomo razmislili še o kakšni drugi, mogoče se bo pa sam odvadil če druge ne bo želel:bravo: .

Lp R&L

clock-img

10.09.2004, 12:58

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi smo imeli na zacetku kavcukovo, ker je bil presibek da bi vlekel silikonsko,ki je neprimerno trsa..no zdej k smo vecji pa mocnejsi imamo silikonsko :)

clock-img

10.09.2004, 14:19

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Mi imamo silokonsko Nukovo:),drugih ne mara.
Ko začnejo rasti zobki,je treba dudo večkrat pregledati da ni kje pregriznjena.
Nam je pediater-zobozdravnik rekel,da je najbolje da uporabljamo vedni malo dudo:zmeden:,to se pravi od 0-6.
lp

clock-img

10.09.2004, 14:58

clock-img

oblacek

pencil-img

54

Nasa izkušnja..Nuk obe vrsti..enkrat mu dam eno drugič drugo..obe pa ima da si brusi dlesni..

clock-img

11.09.2004, 08:38

clock-img

mala

pencil-img

913

mi smo imeli od aventa najprej silikonsko potem iz kavčuka, iz silikona 6+ pri aventu ne obstaja je nevarno da jo odgrizne saj je trda, mi nimamo nobenih težav s kavčukom jo zamenjamo na 4 tedne in enkrat do dvakrat na dan steriliziramo.
:duda:

clock-img

11.09.2004, 16:30

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David ima iz kavčuka. Se mi zdi, da je boljše za zobke, če je bolj mehka. No ja, mi še čalamo na prvega.:)-

Ne vem kako lahko duda smrdi?:zmeden: Po čem? Hm...

Lp:miska:

clock-img

11.09.2004, 20:23

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Po gumi. Povohaj jo, kot da bi avtomobilsko gumo lizal- FUJ!!!!!!

Lp R&L

clock-img

12.09.2004, 16:17

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Zdaj sem si dudo skoraj čisto v nos porinla:)-:)-:)- pa nima vonja. Ali pa je z mojim nosom kaj narobe.8) (nisem prehlajena:) ) ...aja, pa lepljiva tud ni. Mogoče ker jo premalokrat umijem in se prah gor nabira.:)-
Malo heca ženskice!:rozica::sloncek::rozica:

Pa-pa:miska:

clock-img

14.09.2004, 08:26

clock-img

Anonimen

Meni so v trgovini rekli, da Nuk 3 (največje) iz silikona ne dela, ker je pretrda in zaradi zob in dlesni to ni dobro (preveč poriva naprej). Tako da imamo sedaj kavčukovo, ki jo je res treba večkrat zamenjati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem