cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Seznam prebranih knjig

clock-img

05.05.2006, 09:48

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

A si ga pišete?
Jaz sem ga nekoč pisala, ko pa sem prišla na faks, sem to navado, pojma nimam zakaj, opustila, sedaj mi je pa strašno žal. V življenju sem prebrala ogromno knjig, a mnogih se sedaj ne spomnim več, niti naslova, kaj šele vsebine, največkrat pa mi iz glave pobegne avtoruser posted image . No, saj za tiste naj naj se ne bojim, jih ne morem pozabiti; mi je pa kar malo žal za vsemi prebranimi, ki me niso tako fascinirale.

Torej, a si seznam pišete ali imate tako dober spomin?

clock-img

05.05.2006, 09:59

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ne, ne pišem si seznama. Pravzaprav še nikoli nisem pomislila na to. Mi je pa zoprno, ker pozabljam naslove in še bolj avtorje, ja.

clock-img

05.05.2006, 10:07

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Dobra ideja glede seznama, ker knjig sem res prebrala ogromno. Nazadnje med prvomajskim deževjem Trije v postelji (Carmen Reid)  in Obdukcija (Patricia Cornwell). 

clock-img

05.05.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

Nejcko, ko sem morala po šolski dolžnosti to delat mi nihče (beri prfoksa od slovenščine) ni verjel, da sem prebrala vse kar je bilo na seznamu. Tko da sem nehala. A veš, da sem morala obnivit Neznalčkove dogodiščine, ker mi učitlca v 1. r. ni verjela da sem vso stvar prebrala v dveh dneh.user posted image . Pred razredom lepo prosim, da bi se ja osmešila...ni ji uspelo - js sem Jelovicauser posted image .

Bi blo pa zanimivo videt ta seznam danes. Po moje bi bil kilometrski. Tko nekak od Murske do Kopra.user posted image  Ja šuruser posted image .

clock-img

05.05.2006, 12:43

clock-img

Anonimen

To je pa verjetno edini seznam, ki ga nisem sposobna napisati! user posted image user posted image user posted image  Bom skrajšala tako, da napišem KNJIŽNICA ŠIŠKA. user posted image user posted image user posted image  Potem si pa predstavljajte... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2006, 13:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pisala sem ga kar nekaj let, žal pa sem nehala, ko sem rodila. Takrat je tudi količina prebranih knjig drastično padlauser posted image . Je bil pa kul seznam - naslov, avtor, št. strani, zvrst, moja ocena. V Exceluuser posted image

clock-img

06.05.2006, 18:02

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Joj tega pa res žal nisem delala kot so že moje predhodnice napisale se ogromno naslovov pozabila in vsebino tudi sem pa si ravnokar v knjižnici dala delat seznam sposojenih knjig v 2 letih pa se pol vsebin ne spomnim GROZA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem