cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sex po porodu 2

clock-img

03.11.2005, 09:16

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

zdaj bom pa jaz zastavila vprasanje...

kdaj po porodu ste drage mamice zazelele si sexa? mislim kolk hitr...
moram priznat, da pri meni glava si zeli (sem v sanjah ze full sexala user posted image ), vem pa da tam spodaj ni vse kot bi moralo biti (sivi in vse ostalo) user posted image , je vendarle prekmalu po porodu... me je trenutno kar groza, da bi kdo drug razen G videl moje mednozje user posted image

madonca, se sprasujem, ce sem obsedena user posted image user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

03.11.2005, 09:50

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

pri nas je bla akcija mesec dni po porodu. je blo ko user posted image

clock-img

03.11.2005, 10:04

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Midva sva počakala "predpisanih"  user posted image 6 tednov in čeprav me je bilo kar malo strah, ker sem bila šivana, je bilo prav fajn, nič ni bolelo - nekako sem mislila, da me bo. Sama pa se glede izgleda nisem obremenjevala.

clock-img

03.11.2005, 10:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz nisem mogla enih 3 mesce, kr en strah je bil sploh ko sem imela pregled pri 6 tednih pri G. ko me je ful bolel, ko mi je tisto mašinco noter dala, pa brala sem kako ene boli, pol sva pa enkrat se spravila k stvari pa moram povedat da je bil moj ful nežen skratka bilo je krasno, kljub temu da me je bilo tako strah, kot bi bila še nedolžna user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem