Zdravo punce!
Jaz imam danes še sinka doma in je kar pestro, zjutraj me je malo jezil, sem bila že malo huda, zdaj smo pa vredu. Moram se malo pokregat, pa gre. Zdaj mi oba spita (oba sta se sama uspavala, s sinom sem imela pa več dela, da sem ga spravila v posteljo sedaj), tako da ima mami čas zase.
Kinder123 - za grah dvomim, sem ga že jedla zadnji mesec večkrat in jo ni nikoli zvijalo po temu. Mogoče pa je bila kombinacija obojega? No, je mimo, tako da...
Drugače smo vredu. Naša punčica zadnja 2 dneva malo bolj poliva, verjetno zato, ker se mi zdi, da je obrok povečala? Se mi zdi, da zdaj naenkrat več poje, tudi dojenje je pri večini obrokov podaljšala. Mleka imam ful in sem prav vesela, da ne rabim nič dodajat. Upam, da traja. Zrasla je, bodije št. 56 bomo kmalu prerasli, čisto so ji na knap že oz. bolj prekratki se mi zdi. So že napeti na njej. Tako da sem včeraj že pripravila št. 62 in ji kar dosti zadev v tej številki tudi že oblačim.
Je pa tak cukr, jaz se topim ob njej. Skozi bi se smejala (če jo seveda kaj ne zvija).
Včeraj so v sinovem vrtcu imeli kostanjev piknik, so otroci prinesli kostanjčke in so pekli. Tako luštno doživetje - imeli so različne aktivnosti/delavnice...vse skupaj je trajalo 2 uri. Ful je blo luštno. Mi smo bili samo 3 brez atija, ker je imel ene opravke, tamalo sem pobasala v nosilko in gasa. Res je bilo lepo. Pa še vreme naklonjeno. Tamala je spala v nosilki celi čas, v nosilki mi pa res vedno vedno zaspi in ponavadi kar spi dokler jo ne dam ven. Tako, da sem lahko lepo bila še jaz aktivna.
Danes smo bili v knjižnici, sploh nisem nikoli opazila, kako imajo luštno za tamale na otroškem oddelku - prav ograla in cel kup aktivnosti in še igralno sobo imajo. Noro, bomo pozimi sigurno večkrat šli tja. Se naigrat če drugače ne. Sem našega komaj spravila, da smo šli od tam.
Glede reakcije dojenčkov na našo hrano - kolikor sem brala, je to menda hitro (mogoče tudi od hrane odvisno, kako hitro se prebavi?) - recimo, če ješ zjutraj, je že popoldan lahko reakcija. Čez 2 dni sigurno ne več. Pri meni je bilo zadnjič hitro - še isti dan in potem še naslednji dan jo je zvijalo. Mogoče tudi odvisno, kako hitro se neka hrana "razgradi" iz telesa? Ne vem, ugibam.
Nič šibam še malo popspravit, danes imamo plane za popoldan, pride najbrž še ati malo prej domov. Pa jutri imamo namen it v živalski vrt. Bomo videli, upam, da nam uspe.