28.01.2012, 20:59
1701
Mislim, da bi on poskrbel za zaščito, če bi ona povedala, da ona ne misli...po moje ji je pač zaupal, da bo to ona storila, posebej, če je rekla, da se je naročila pri ginekologu da si uredi zaščito...meni deluje tako, da je pač on mislil, da se je ona že zaščitila ...
Ne vem no...nič ga ne zagovarjam, samo če sta se o tem pogovarjala in ji je on jasno dal vedeti, da ne želi še enega otroka, ona pa je omenila, da bo šla k ginekologu po zaščito, mislim, da je pač predvideval da je ona poskrbela za to...V enem normalnem partnerskem odnosu, v bistvu zaščita naj ne bi bila problem, temveč le stvar dogovora...Pri mojem nisem nikoli dobila občutka, da bi mu bilo težko za to poskrbeti, če je sama nisem imela...Stvar je pač v zaupanju...on ji je po moje zaupal...sedaj pa se verjetno počuti izigranega...izkoriščenega...Tudi če sta do dveh otrok nekoliko težje prišla, še ne pomeni, da bi moral on skakati v zrak od veselja, če je prišlo nenapovedano še do tretjega, ki si ga on ne želi...Po moje se da s pogovorom marsikaj rešiti...morda je on sedaj le tako užaljen in če bi se o zadevi dobro pomenila, si povedala kaj čutita,mogoče on sploh ne bi bil več tako proti...Oprosti, ampak tule mi avtorica deluje kot bager, ki hoče priti do cilja, ne glede na posledice...sicer je svoje dejanje nekako opravičila, vendar so meni ti njeni izgovori bolj tako tako...verjetno je istega mnenja tudi njen partner...po moje bi prej dosegla skupni dogovor, če bi bila bolj iskrena...sama sem pač dobila takšen občutek...seveda pa se lahko tudi motim...
< Sporočilo je popravil pelin -- 28.1.2012 21:01:26 >