cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sem še privlačna zanj?

clock-img

12.05.2013, 12:36

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Mnogo žensk se po porodu sprašuje, ali so še privlačne za svojega partnerja. Telo se spremeni, včasih nastanejo strije, se nakopiči nekaj odvečnih kilogramov ...
Preberite si prispevek s strokovnjakinjo Lauro Tratnik: http://www.ringaraja.net/clanek/spolnost-po-porodu-sem-se-privlacna-zanj_4778.html?page=1

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

10.06.2013, 11:00

clock-img

Nagajivkica

pencil-img

26

Privlačna partnerju je ženska, kolikor jo pač ima rad in kolikor jo ceni. V kolikor je žena partnerju bila privlačna prej in jo je resnično ljubil, potem kakšen kilogramček več po porodu ne bi smel predstavljati velikih težav. Ker če nas ljubi ve zakaj se je naše telo spremenilo, tako da nas mogoče še bolj ceni, ljubi in tako skoraj ni mogoče, da za naše moške ne bi bile več privlačne.

Problem pa nastane, če se ženska po porodu zapusti in se s sabo in svojim telesom sploh ne ukvarja.
Tudi nam ne bi bilo všeč in nam moški ne bi bili privlačni, če bi se kar naenkrat zapustili in ne bi vsaj minimalno skrbeli zase. Kaj ni res????

clock-img

10.06.2013, 14:11

clock-img

čebelica19

pencil-img

1

tudi jaz sem se najbolj bala tega, da me moj partner ne bo več gledal kot svojo partnerico, ampak samo kot mamo najini mali zgagici, ampak če se ženska po porodu posveti svojemu partnerju, on vidi da tudi on še obstaja. in midva nimava problemov s tem. ker pravi da me zdaj drugače gleda in da sem mu še bolj privlačna :)

clock-img

11.06.2013, 10:47

clock-img

astrid1

pencil-img

896

On pravi, da sem mu privlačna, čeprav se sama sebi ne zdim. Telo je le drugačno po dveh porodih. Določene stvari se popravijo s pravilno prehrano in telovadbo, druge pa se ne morejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem