cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Selitev v tujino

clock-img

18.10.2004, 11:01

clock-img

taša74

pencil-img

35

Sem se znašla pred malo težjim problemom, kakor sem si pa sploh predstavljala.:(
Noseča sem malo manj kakor pa dva meseca9nebesa, preden pa sem zanosila, pa se je fant za dobo treh let prijavil za delo preko enega našega ministrstva v tujini. On odhaja gor z 01.01.2005, jaz pa za njim takoj, ko si bom tukaj uredila vse potrebno za porodniško - se pravi najkarsneje konec aprila 2005.
Ker nameravam roditi v Belgiji, me zanima, če ima kdo izkušnje oz. na koga naj se v Sloveniji obrnem , da mi bo povedal, kaj storiti pred in po podoru v Belgiji:zmeden:

clock-img

18.10.2004, 12:01

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Veleposlanistvo?!? :zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

18.10.2004, 14:44

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!najprej se pogovori z tvojim ginekologom,verjetno ti bo najboljše znal on svetovet,nato se obrni na veleposlaništvo,pa povprašaj o porodnišnicah in ginekologih,ki so v mestu ali okolici kjer boš ti.pa tudi na csd vprašaj,verjetno kaj vejo.skakanja pa boš verjetno imela kar nekaj:( .
upam,da boš karseda hitro uredila in sploh uspela uredit.srečno!!:sloncek::sloncek:

lp,Katja:kuza::muca::kuza::muca:

clock-img

19.10.2004, 09:29

clock-img

taša74

pencil-img

35

Hvala vama za odgovore. Opažam ja, da bom imela kar precej letanja in urejevanja naokoli. Ampak za pikico vse:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem