cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Se nasa kuhinja..

clock-img

17.05.2007, 16:10

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Manjka se napa in vgrajena ni plosca za kuhanje. Pa luster na stropu.. user posted image user posted image Pa kaksna roza ali dodatek. user posted image user posted image

user posted image

Gospa sem.

clock-img

17.05.2007, 16:13

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

To pa je Veliiiiiika kuhinja, super user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si potem nabavila? Ikeo al ne? aja, kdaj bo pa vselitvena čaga? user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

17.05.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

Lepouser posted image user posted image user posted image

Ful dobre ploščiceuser posted image

clock-img

17.05.2007, 16:15

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kupila sem pri enem stricu iz Konjic, ki prodaja nemske kuhinje. Kvaliteta pa taksna, da se je sosed, ki ima neko Nobilio al nekaj ful fancy, skoraj razjokal, ko je slisal kolko sva dala.. Ima pa vse od stoperjev, pa skoraj sami predali, pa ena omarica po meri, pa dve izvlecni kosari.. Pult je aluminjasto zarobljen. Cena pa taksna kot bi bila v IKEI, s tem, da sem dobila se montazo poleg. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

17.05.2007, 16:25

clock-img

Anonimen

Uau, lepo! user posted image

clock-img

17.05.2007, 16:32

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Srečka, meni je ful všeč, ker je veliko delovne površine. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

17.05.2007, 16:46

clock-img

žlička

pencil-img

955

velika, lepa, svetla kuhinja...

Zanima me kaj imas po tleh polozeno, kje ste narocili kuhinjo in seveda cena, se ravno odlocam za nabavo kuhinje in malo gledam naokoli

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

17.05.2007, 16:48

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Kupila sem pri enem stricu iz Konjic, ki prodaja nemske kuhinje. Kvaliteta pa taksna, da se je sosed, ki ima neko Nobilio al nekaj ful fancy, skoraj razjokal, ko je slisal kolko sva dala.. Ima pa vse od stoperjev, pa skoraj sami predali, pa ena omarica po meri, pa dve izvlecni kosari.. Pult je aluminjasto zarobljen. Cena pa taksna kot bi bila v IKEI, s tem, da sem dobila se montazo poleg. user posted image user posted image user posted image user posted image

Svetovno user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

17.05.2007, 16:51

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Zelo mi je všeč!user posted image user posted image

lp

clock-img

17.05.2007, 17:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Men je všeč...vse razen ploščic, ki jih ne maram. nobenih user posted image

clock-img

17.05.2007, 17:21

clock-img

Anonimen

Lepa.user posted image Dosti delovne površine.To bi bilo zame,ker rada kuham in pečem,pa zmeraj rabim veliko prostora.
Kuhinja mora imeti dovolj pultov.user posted image

clock-img

17.05.2007, 17:45

clock-img

Anonimen

Vau, res je lepa!user posted image

clock-img

17.05.2007, 18:37

clock-img

natalia

pencil-img

1423

lepa je, ja.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

17.05.2007, 18:52

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Zelo lepa!

clock-img

17.05.2007, 18:53

clock-img

facka

pencil-img

789

lepo, dodatkov se ti bo pa verjemi kaj hitro nabralo, pa bo kuhinja še malo bolj zaživela

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

17.05.2007, 19:43

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Zelo lepa in velika.... user posted image user posted image

clock-img

17.05.2007, 20:15

clock-img

Anonimen

Lušno user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:01

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

U imaš pa malo visečih elementov user posted image . Drugače je pa zelo lepa kuhinja user posted image user posted image . Velika, prostorna, predvsem pa je pomembno da je tebi funkcionalna user posted image

Imejmo se radi

clock-img

17.05.2007, 21:12

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Zelo lepo. Sama bom imela pomivalno korito na istem mestu in si sedaj lažje predstavljamkako bo izgledalo.

MAJDA

clock-img

17.05.2007, 22:33

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Super!

si jo že krstila s pečenko?user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2007, 23:02

clock-img

malecka

pencil-img

1665

user posted image  tud men se dopade,user posted image sam jaz bi si dala tud štedilnik pod okno. no na levo stran lijaka

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

18.05.2007, 07:15

clock-img

Anonimen

lepa. samo zame prevelika in preglomazna :) pa tudi ploščic ne bi imela ja. drugače mi pa ful seka ta zelena! je bila tudi v mojem ožjem izboru :)
sam neki mi pa ni jasno kako uporabljaš tist lijak ki je v kotu? saj komaj prideš do njega?

clock-img

18.05.2007, 07:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zelo lepa kuhinja, samo kar velika, kar se pucanja tičeuser posted image .

clock-img

18.05.2007, 08:04

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

lepa. samo zame prevelika in preglomazna :) pa tudi ploščic ne bi imela ja. drugače mi pa ful seka ta zelena! je bila tudi v mojem ožjem izboru :)
sam neki mi pa ni jasno kako uporabljaš tist lijak ki je v kotu? saj komaj prideš do njega?

Lara, zal so narobe naredili odtoke in se ni dalo drugace izvest. Je pa korito tako veliko, da desnega skoraj ne bom rabila, razen za kaksno stvar odlozit noter.

Kuhinja je res zelo velika. To pa zato, ker nimam neke konkretne spajze in bo tukaj res vsa hrana in vse kar spada pod kuho. Nisem pa hotela imeti vse natlaceno. Pa tudi prostor je bil primeren za taksno izvedbo. Pa v eni omarici je mikrovalnovna pecica (nad stedilnikom).

Gospa sem.

clock-img

18.05.2007, 08:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Lepa kuhinja, čakam na otvoritveno fešto...user posted image

Meni pa je všeč, da je kuhinja velika, se mi zdi, da ko vse noter pospraviš, da je skoraj vsaka premajhna. Pa dosti delovne površine je. TO mi je všeč. Je je tudi vedno premalo.

Uživaj v novi kuhinji, pa skuhaj kaj dobregauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem