cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Se dojenček lahko prenaje?

clock-img

16.09.2007, 09:27

clock-img

daddyP

pencil-img

21

Zanima me ali se dojenček lahko prenaje? Občasno dodamo dodatek in ga poje kolikor ga pripravimo pa še vedno je lačen. Je to normalno.

Starost 6 tednov, 4kg.

Koliko je sploh normalno da poje toliko star dojenček?

clock-img

16.09.2007, 12:03

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Naša je pri tej starosti bila cel požeruh, spila je več kot liter mleka na dan. Patronažna je rekla, naj ji dam za pit koliko če oz. da vedno v steklnički mora ostati mal mleka, da itak polijejo kar je preveč. Zdej pri treh mesecih poje veliko manj kot takrat, zdaj pa revčko skoraj silimo, da poje svoj minimum....

clock-img

16.09.2007, 12:28

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Meni je P prejšnji teden rekel, da se majhen dojenček ne more prenajesti, ker poje samo toliko kolikor rabi - nagonsko. Je rekel, da ga pod nobenim pogojem ne moreš prisilit da bi se prenajedel.

clock-img

16.09.2007, 19:10

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pri nas pa je pojedel toliko, kolikor smo mu dali. Fant ni nikoli pokazal, da bi bil sit, niti ni polival. Rezultat - prekomerno rejenje v prvih 3h mesecih - namesto 800g za 1500g mesečno (po besedah pediatrinje). Ukrep - nehali smo mu dodajati in je bilo kar naenkrat dovolj mojega mleka, rediti se je začel "normalno" in znebili smo se zaprtosti in krčev, ki so ga mučili.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem