cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Savna v nosečnosti

clock-img

01.12.2008, 08:37

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Zanima me, če je v nosečnosti priporočljivo ali škodlivo obiskovati savno. Kako je s tem v 1. trimesečju.
Hvala za odgovor in lep dan!

clock-img

01.12.2008, 08:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ta tema je bila tak že enih 100x po tem forumu, kjer so bili vsi odgovori, da ne smeš hodit.

Zraven tega bi samo dodala, da je bila tema enih 100x na med.over.net-u, kjer Pušenjak pravi da ni problema, če si savne vajen-a in če delaš po pameti, se pravi mogoče malo manj vroča savna in pa malo manj časa, in če pri tem poslušaš telo.

Ker sem se jaz enkrat malo razkurla, ko sem brala vsa ta kategorična odsvetovanja sem takrat po-googlala tudi ne vem kolko tujih člankov, kjer je navedeno, da zmerno savnanje nikakor ne škodi, ker pri njem ne more prit do pregretosti, ki je za plod lahko nevarna, škodi lahko samo pretiravanje, da ne govorimo o fincih, ki savno v nosečnosti celo priporočajo.

Tako kot vsepovsod imaš torej mnenja za in mnenja proti, odločit se moraš sama, mislim pa da če v nečem uživaš in delaš po pametu, se temu v nosečnosti nikakor ni treba odpovedovat, saj nisi bolana, ampak noseča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem