cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sarajevo

clock-img

14.08.2013, 22:50

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Živjo punce!
Z mojim dragim sva se danes na hitro odločila in rezervirala vikend v Sarajevu, brez otrok;). Prosim mal mi svetujte kako in kaj naj vikend preživiva, da čim bolj izkoristiva najin čas. Greva v petek zjutraj, do nedelje. Si je mogoče že po poti kaj ogledati, ali zaradi časa rajši kar Sarajevo? Kako je s prevozom po Sarajevu? Pliz pomagite mi mal. :)

clock-img

18.08.2013, 09:16

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Glede na to, da nimata ravno veliko časa, bi ti predlagala obvezen sprehod po Baščaršiji, kosilo v gostilni Željo (čevapčiči, krompiruše, itd. itd.) in obvezno poskusita kavo iz bakrenih đezvic.
En dan si obvezno poglejta tunel, skozi katerega se je odvijala glavna ''''trgovina'''' v času vojne, in je bil ta tunel edini stik s svetom in pa obiščita eno izmed mnogih đamij. sicer so nekatere zaprte za turiste, ampak če bosta malo vprašala, bosta našla takšno, v katero bosta lahko stopila in si ogledala prostore.

Lahko bi vama predlagala še in še, ampak vikend je kratek. Uživajta user posted image

ps. če vama res ostane pikico časa, pa obvezno poiščita Titov lokal! lokal v katerem je vse, karkoli primeš, kamorkoli se obrneš, vse v znamenju druga tita user posted image  Dobiš celo cajtng iz tistih časov (2. svetovna vojna) in si ga lahko prebereš. Zanimivo za pogledat!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 18.8.2013 9:18:11 >

clock-img

22.08.2013, 09:49

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

No pa sva nazaj! Kar se tiče Baščaršije, kave in hrane sva vse zrihtala!:)) No ogledat si nama je pa uspelo sam vrelo Bosne:). Ma je pa še za naslednjič kaj ostalo! Blo je pa super drgač;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem