cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Samozadovoljevanje......

clock-img

03.10.2005, 18:45

clock-img

S22

pencil-img

241

A se vam je že zgodilo da je do tega prišlo med predigro?
Po nekaj časa, si želiš da dragega mal tko razrajcaš ali pa on tebe in se začneš samozadovoljevat,pa ne zato,ker on tega nebi znal  ampak pač za mal drugačno vzdušje?user posted image  Jaz sem probala,imenitno!user posted image user posted image
Lahko uporabiš pripomočke al pa le roko,božansko vam povem sem probala in ni mmi niti malo žal.user posted image
 aha, anonimna zato, ker me pač ljudje poznejo, tuki sicer le ena ampak se nekaterim zdi to preveč perverzno.user posted image
 Pa ve? sTE PROBALE, BI RADE PA NE UPATE? Če niso vaši dragi preveč zategnjeni kar, ne bo vam žal.
LP

Vaš sonček( Sonček sem za res dobre prijatelje)

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

03.10.2005, 18:49

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Anonimna?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

03.10.2005, 18:50

clock-img

S22

pencil-img

241

Ups,neki mi ni prijel.user posted image user posted image user posted image so na pohodu,pazte se jih.

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

03.10.2005, 18:51

clock-img

tinčica

pencil-img

613

anonimnauser posted image user posted image ?????

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

03.10.2005, 18:52

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ah nč bat, sej to ima marsikatera v glavi sam težko je to priznati.

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

03.10.2005, 18:53

clock-img

S22

pencil-img

241

OK, ZDAJ MI JE PA ŽE ORENK NERODNO!!!!user posted image

clock-img

03.10.2005, 18:55

clock-img

S22

pencil-img

241

sEJ MEN NI NERODNO PRIZNAT KAJ POČNEM LE O MOJI ZMOTI DA SEM ANONIMNA,TO PA JE MAL NEPRIJETNO.user posted image

clock-img

03.10.2005, 19:04

clock-img

Anonimen

Seveda, meni se to ne zdi nič takega, pa najsi to počnem jaz ali moj user posted image , ali pa oba hkrati.
Sonja2211, evo, pa tud jaz ne bom anonimna, tebi v podporo.

clock-img

03.10.2005, 19:08

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Čudna stvar. Nisem hotla bit anonimna, pa sem. Da vidimo zdaj.

clock-img

03.10.2005, 19:37

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi meni to ni nic takega... definitivno je popestritev in uzitek seveda, ko gledas partnerja, njegove reakcije, kako te opazuje in si kar mislis, kaj bi tisti trenutek najraje naredil user posted image user posted image ... kancek tega bi moralo biti skoraj vedno.... seveda obojestransko user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

03.10.2005, 19:40

clock-img

S22

pencil-img

241

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je že bolje.

clock-img

03.10.2005, 20:22

clock-img

Anonimen

A te lahk neki vprašam? A si ti sonček21?

clock-img

03.10.2005, 20:25

clock-img

S22

pencil-img

241

Ja.user posted image  Ti pa si? Iz MAME? Ampak kdo točn?user posted image

clock-img

03.10.2005, 20:27

clock-img

Anonimen

Zmajči!!! Tok dolg te ni blo nič tja! Si vidla kaj sem ti tam napisala? Na privat!

clock-img

03.10.2005, 20:30

clock-img

S22

pencil-img

241

ČAO. a TO JE VSE?user posted image  zDAJ SEM MAL TU MAL TAM. mA ŠKODA, DA MAM SAM 2 ROKI.user posted image

clock-img

03.10.2005, 20:30

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Pravzaprav se mi to nikoli ni zdelo nič takega.user posted image Recimo da bi pomislila da me je sram ali kaj podobnega. Ja, moškim je pa še posebej všeč.user posted image

clock-img

03.10.2005, 21:19

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Valjda nam je všeč!

clock-img

04.10.2005, 10:38

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Ja, že videno. In si težko zamislim moškega ki mu to ne bi bilo všeč.

clock-img

05.10.2005, 10:32

clock-img

Anonimen

Kaj pa je to takega???user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2005, 15:28

clock-img

Anonimen

Mende da paše - pri obeh

clock-img

06.10.2005, 16:35

clock-img

manca79

pencil-img

194

itak da paše.. in zna biti zelo zelo prijetna popestritev.. pa še zanimivo je, kako partner reagira na vse to.. user posted image

clock-img

06.10.2005, 17:25

clock-img

sinderela

pencil-img

34

Manca - tooooooo

ni ga lepšga kot v duetu - TU PA TAMuser posted image user posted image user posted image

Mamica dvema srčkoma in ljubeča žena mojemu lubiju
MOJ ITM 27,8 ( 72kg)
SANJSKI ITM 22,4 ( 58kg)

clock-img

15.10.2005, 17:13

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Ja med predigro je prišlo tudi to tega ja...vendar ne do konca. Pa ne ker bi me bilo sram ali kaj...ampak ..hm...no user posted image je vseen boljš kot rokauser posted image . Tako da sem si ga postregla.Sem pa partnerja napeljala na to user posted image Bilo je neverjetno vznemirljivo...

clock-img

17.10.2005, 19:02

clock-img

čaki

pencil-img

1009

midva to velikrat prakticirava in je res kulll
saj če si razkurjen ni važno kaj počneš..vse pašeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2005, 19:54

clock-img

Anonimen

Kj pa je to takega, da bi blo treba biti anonimna?Čisto vsakdanja stvar, ki jo pravzaprav kar velikokrat uporabiva v predigri ali pa do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem