cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Samo za deset minut

clock-img

06.06.2006, 16:50

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Ta slika je res huda zato samo tiste ki si upajo,....tako, pa naj še kdo reče in jamra nad oprsjem če si upauser posted image

clock-img

06.06.2006, 16:51

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Aja, poglejte jo pod moj album

clock-img

06.06.2006, 17:01

clock-img

Anonimen

evo, ni treba tja gledat, jo bomo kar tleuser posted image

clock-img

06.06.2006, 17:17

clock-img

Anonimen

Kaj je zdaj to?

clock-img

06.06.2006, 17:19

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Ena joška polna mleka user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

06.06.2006, 17:38

clock-img

Anonimen

In kuga si ti zdej hotla s tem povedat? user posted image

clock-img

06.06.2006, 17:40

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Hotla je povedat, da ne smemo jamrat nad oprsjem user posted image  ampak jest nič ne štekam vseeno...

clock-img

06.06.2006, 17:45

clock-img

Anonimen

Ja, kdo pa jamra? user posted image

clock-img

06.06.2006, 17:51

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Ja, kdo pa jamra?

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

ja sem pa tja kakšna pojamra...sej nam bo Meceno vse razložila in nas razsvetlila za kaj gre user posted image

clock-img

06.06.2006, 17:58

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Ena joška polna mleka user posted image

To je tut men prišlo prvo na miseluser posted image , zakaj pa se gre...hmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2006, 19:41

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Lahko pa si jih je dala povečat, pa ji je ena "popustila" user posted image

clock-img

06.06.2006, 19:44

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz sem bila približno taka, ko sem na eni mastitis fasala. Se nisem mogla nagledat sama sebe. user posted image

clock-img

06.06.2006, 21:01

clock-img

biba.leze

pencil-img

6

Ja, Meceno je imela mastitis in takole to približno zgleda. Meceno, upam, da je zdaj boljše. res ne bi hotla bit v tvoji koži. user posted image

clock-img

06.06.2006, 22:21

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

O Mecena boga. Se mi je zdelo, da more bit nekaj podobnega, ampak res nisem razumela tvojega prvega posta (pa nisem blond user posted image ), tako da se opravičujem in upam, da je zdaj boljše.

lp

clock-img

06.06.2006, 22:59

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Punce jst mislm da tole ni Mecenouser posted image . Verjetno je hotla sam povedat da naj se ne obremenjujemo s sabo kako izgledamo ipd.

Lp

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

06.06.2006, 23:45

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

WHAT????user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

07.06.2006, 11:22

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Se opravičujem za zmedo.user posted image ...želela sem napisati,da se ne obremenjevati kako izgledate ker sem videla post malo nižje ...velikost oprsja in sem poizkala slikico, nekaj takega sem imela oz še huje in imam sedaj obe enaki pa šele tri tedne ne dojim več .........so pa malo bolj dolge, jauser posted image

Držite se

clock-img

07.06.2006, 11:33

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Naslov samo za deset minut pa sem napisala zato, ker sem imela album malo več kot 10min, take stvari jaz raje umaknem, če kaka ki želi user posted image , pa tako fotko vidi, jo lahko mine, samo je nati vse odkrilauser posted image

clock-img

07.06.2006, 11:55

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Meceno
sem imela oz še huje in imam sedaj obe enaki pa šele tri tedne ne dojim več

Še zmeraj nične razumem.

A si imela mastitis ali ne? Kakšno vezo ima da šele tri tedne ne dojiš? Kaj si kar nehala naenkrat in si nisi nič izpumpala, da se postopno zmanjša nastajanje mleka? A sta obe sedaj enaki, takšni kot je leva ali takšni kot je desna?

clock-img

07.06.2006, 15:01

clock-img

April

pencil-img

5459

Ah dej no Meceno, ti skoz neki strašiš potencialne nosečke s takimi slikami user posted image . Že tako nas je premal...
Kaj ti je pa hudega, z Taro sta zdravi, to je pa tud največ, a ne?
user posted image  Poletja pa letos ne bo, tako da ne paničarit. user posted image

clock-img

07.06.2006, 15:38

clock-img

Anonimen

Joj Meceno, sem hotla vsem olajšat delo, da ni bilo treba v album, pol sem pa vidla, da si zaklenila album...oprosti, če sem te karkoli prizadela, je pa res zanimiva slikauser posted image

clock-img

07.06.2006, 15:44

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

No zdej pa vse štekam.

clock-img

07.06.2006, 15:56

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Pa ne April, nočem preveč strašit,l samo sem želela da če se slučajno kateri to zgodi,da je pripravljena oz če se, ne jokat, saj se hitro popravi, le malo bolj viseče so lahko. Kakor si napisala,važno da je Tara zdravauser posted image

Tehnofil...jaz sem imela od meseca februarja v eni dojki skoraj nič mleka, v drugi ga je bilo pa toliko da mi je teklo na okoli in tako mi je meseca marca v eni dojki čisto pošlo mleko, v tej pa še vedno mleka za izvoz, ko sem šla k ginekologinji mi je priporočala naj postopoma končam in tako sem še dva meseca dojila,(prvo dobila nap. 100ml mleka potem zizo, potem smo se zadnji dober teden pred antibiotiki dojili le še zjutraj in zvečer + da je vseeno dobila pred tem 100ml Novalaka ) in mi je predpisala antibiotike, tako smo končali z dojenjem. 
Smo še fasali mastitis, dojka se je potem še podvojila in dejansko sem jo nosila z roko in preležala kakor doma in tudi v bolnišnici in sedaj je teden dni ko imam mir s tem.

In ne jaz, ne moj fant ne moreva vrjeti da je šla nazaj, je sicer viseča, v moderčku se vidi da je še malo velika, ampak ni več tako hudo, lahko že skoraj normalno funkcioniram, le še pH se mora poštimat pa bo

Lp

clock-img

07.06.2006, 16:06

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Nati, ja baraba user posted image  

Upam, da se katera ne premisli imeti user posted image , to so samo opozorilni znaki za moške veste, s tem jih oganjamouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem