JA - bi rekla, da je kar večina moških taka oz. še dosti hujša (tvoj vsaj za sabo pospravi, številni pa niti to ne). Se pa zagotovo najdejo tudi svetle izjeme. Mene najbolj razjezi, ko mi moj recimo reče "pa kako ni zobne paste" ali "pa kako ni nobenega jogurta" (ali česar koli drugega, kar slučajno zmanjka) - sam pa sploh nima niti najmanjšega pregleda, kaj je treba kupiti, samo ko pa česa zmanjka, se pa jezi, kako se lahko to zgodi, da zmanjka. Da bi pa pomislil, da bi tudi on lahko kaj pogledal, kaj je treba kupiti, pa niti slučajno. Če bi bil on nabavni bi pa itak zmanjkalo VSEGA, preden bi opazil, da je treba kaj kupiti. Pa če mu ne naročiš čisto do pikice natančno, kaj je treba kupiti, bo ziher narobe kupil. Primer: prinese za 16-mesečnega in 2,5 letnega otroka tiste ta velike lizike, ki jih še odrasel komaj dobi v usta (pa da ne govorimo, da je v sredini še čigumi), pol pa reče: "ja kak pa naj js vem, kake je treba prinesti" - mislim, a ne zna nič logično razmišljati, da mali otrok ne more lizati tako velike lizike, da je treba kupiti tiste normalne velikosti oz. pač male.
Ali pa, ko se jezim, da cunje ležijo povsod, reče, "ja sej tvoja tudi včasih kje kaka leži" - ja, že, ampak VELIKA razlika je v tem, da moram njegove jaz pobirati, on pa ne bo mojih, ampak jih bom sama.
Ali pa povabi kolega na kavo in potem ne da niti mleka nazaj v hladilnik, niti skodelic ne z mize, kaj šele da bi jih pomil.
Moški pač. Saj če hoče zna pa vse naredit - samo kaj ko to ni velikokrat.