cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Salwar kameez

clock-img

27.02.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

user posted image

Za poletje bi si rada omislila nekaj takega.

A to pri nas glupo zgleda? Pojma nimam. Bi ve hodile v tem?

Ta je še bolj moj stil:

user posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 27.2.2007 19:05:42 >

clock-img

27.02.2007, 19:08

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: raho

user posted image

Za poletje bi si rada omislila nekaj takega.

A to pri nas glupo zgleda? Pojma nimam. Bi ve hodile v tem?

Ta je še bolj moj stil:

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

27.02.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

Zornjega križka ne morem odpret, spodnji pa ni ravno za v najhujšo vročino. Je pakar v redu najbrž na kakšni zrihtani bejbi.

Ahaaaaa, zdaj pa vidim. Kaj pa vem, zgornji mi ni všeč. Preveč ... pocukran.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 27.2.2007 19:27:18 >

clock-img

27.02.2007, 19:32

clock-img

Anonimen

No končno sem našla enega, ki mi je popolnoma všeč:

user posted image

meni je prvi tudi preveč pocukran. Šele ko sem ugotovila, da ima roza hlačeuser posted image

clock-img

27.02.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

Meni so pa vsi lepi,najbolj pa tisti zeleni.Mater pa imaš okus.user posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 19:37

clock-img

petja

pencil-img

998

Čisto ta prva slikica mi je še kar OK, ostale so mi pa čisti Bollywood, s tem, da je to tam moderno, pri nas pa po mojem mnenju kičasto. Kaj takega bi jaz mogoče oblekla čez kopalke za na plažo.

Če že misliš to kupiti, potem vsaj ne nosi zadeve v kompletu, ampak tuniko na kakšne druge hlače.

Lp, petja

clock-img

27.02.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

A to je ime firme??

Pri rjavem kompletu mi ne potegnejo hlače, prvo tuniko ali bluzo ali kaj že je, bi pa mogoče nosila brez hlač, kot kratko poletno oblekico.

clock-img

27.02.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

Ne, Mič, to je ime dnevnega oblačila Indijk. Sari se nosi samo ob posebnih priložnostih, salwar kameez pa vsak danuser posted image . Ja, saj je Bollywood stil - pa še vse zakrijeuser posted image  - prevelik obseg kenguru trebuha, preveliko rit, prekratke noge, premajhne joške...

Idealen za skrivanje neidealne postaveuser posted image

clock-img

27.02.2007, 19:56

clock-img

zverinca

pencil-img

828

meni je pa taprva user posted image rjava mi ni ošeč, una zelena je pa tudi lepa, čeprav sebe ne vidim v njej... kje pa to gledaš?

clock-img

27.02.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

meni je pa taprva user posted image rjava mi ni ošeč, una zelena je pa tudi lepa, čeprav sebe ne vidim v njej... kje pa to gledaš?

Le kje pa jaz lahko gledamuser posted image  Na ebayu. Angleškem. Cene pa so kar "všečne" - okoli 16 funtov. S poštnino vred pride cca. 7000 naših tastarih. Pri nas za ta denar niti tunike ne dobiš.

clock-img

27.02.2007, 20:03

clock-img

zverinca

pencil-img

828

o kul, jaz na ebayu nism zase dlje od torbic gledala, za tamalo sem pa dost nabavla, vidm da si morm cajt vzet še zase user posted image .. kako pa veš za velikost? 

clock-img

27.02.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

Ne, Mič, to je ime dnevnega oblačila Indijk. Sari se nosi samo ob posebnih priložnostih, salwar kameez pa vsak danuser posted image .

O, šit, tole sem pa pihnil user posted image .
Ampak zdaj vem, vsaj do jutri bom malo bolj splošno izobražen user posted image .

Sori k smetim, raho, a imaš še tiste ostanke bombaža?

clock-img

27.02.2007, 20:11

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Ta prva je krasna. Ravno prav zenstvena.user posted image user posted image Bi po moje brez oklevanja oblekla.user posted image Ta druga je lepa, vendar je ne bi oblekla... user posted image Ta tretja- rjava mi je pa cist mim. Sorry, mogoce bi jo za pusta navlekla nase, pa se kaksno perjanico zraven.user posted image

clock-img

27.02.2007, 20:18

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

sam prva mi je bila všeč

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

28.02.2007, 08:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tazelena je ful lepa user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2007, 08:38

clock-img

1ksantipa

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

[O, šit, tole sem pa pihnil user posted image .
Ampak zdaj vem, vsaj do jutri bom malo bolj splošno izobražen user posted image .

In ti si moški? Saj verjamem, da se človek enkrat zmoti, a 2x zaporedoma user posted image ?

clock-img

28.02.2007, 08:44

clock-img

Anonimen

Tolk kot ti se pa noben ne moti ane?user posted image

clock-img

28.02.2007, 08:59

clock-img

Anonimen

Dalija, njej je opravičeno, ker je z novim nickom šele od včeraj na RR.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa: Saj veš, da so nekateri nezmotljivi. Torej nič kaj človeškiuser posted image

clock-img

28.02.2007, 10:03

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Raho, pa kje vse to najdeš?user posted image  Ni slabo! če maš veliko cot in si rada vsak dan v novih je kul! Jaz bi oblekla kaj takega, ker nosim več stilov!

clock-img

28.02.2007, 19:36

clock-img

Anonimen

1ksantipaIn ti si moški? Saj verjamem, da se človek enkrat zmoti, a 2x zaporedoma user posted image ?

Tudi včasih user posted image .

Zmotim se pa tolikokrat, kot je treba. Si to lahko privoščim user posted image , da se motim. Edinstven luksuz, skoraj tako kot dobro nakupovanje.

clock-img

01.03.2007, 02:30

clock-img

Annny

pencil-img

4837

eeeem, super, če greš na počitnice v Egipt ali Marokouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem