cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Saj več ne vem, če sem normalna

clock-img

21.09.2007, 16:12

clock-img

Raho

pencil-img

4143

user posted image user posted image

Sedaj so se mi zaluštale krvavice (bele, s proseno kašo) in dinstano zelje. Moj mož pravi, da je ta nosečnost "čudežna", mami pa že klicari bratranca, ki je mesar.user posted image

Sploh ne morem uloviti sezone, ampak kar nekaj čez jem.user posted image  Celo poletje sem pa segedin jedlauser posted image

A je pri vas tudi tako?

clock-img

21.09.2007, 16:31

clock-img

anči13

pencil-img

61

olja! meni se pa godi,da mi ni nobena stvar kaj preveč dobra.ni ene stvari,da bi reklja uff tole bi pa loh ful jedla.čist se mi je obrnilo,pa tk rada sm jedla,zdj mi pa nič ni všeč.pa dve pikici moram nahranit,tk da kr že pojem vse pobereta.

clock-img

21.09.2007, 16:43

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

men je moj mogu februarja poiskat lubenico!!!!pa tabasko s čokoladnimi piškoti mi je bil njaaaaamiiii.tko da to ni nič čudnega.....aja pa marmelada z majonezo..še kej bi se našlo pa rajš nebi da se vam ne bo želodec obrnuuser posted image

clock-img

21.09.2007, 18:03

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

no, segedin in take reči so se meni že hitro v začetkuuser posted image začele luštat. In sem ga tudi skuhala, ker ga oba rada jeva neglede na letni časl. Pa sred poletja jst mami razlagam (še ni vedela, da sem noseča), da čakam na njene novoletne sarmeuser posted image , se ji je začelo vse skupaj čudno dozdevatuser posted image ampak tega se mi pač lušta..in ja, jaz že komaj čakam na pečenice, matevža in kislo zelje, njaaamiiiuser posted image user posted image user posted image Kislo zelje je doma že, drugo pa treba nabavit.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

23.09.2007, 09:51

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Hm, a verjamete, da so tele zeljnate zadeve edino cesar se mi resnicno lusta?? Zaenkrat sem malo ublazila vse skupaj s sladkim zeljem, polpeti in pire krompirjem. Pa filane paprike so mi zakon user posted image . Sam ko sem tole brala uuuuuuuuuuuuuuuuu, mormo cimprej segedin narest!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

24.09.2007, 13:43

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni se pa ves čas luštajo mastne pice in krompirjeva juha. Samo kaj ko mi ne dovolijo jesti tega.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.09.2007, 13:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Meni se pa ves čas luštajo mastne pice in krompirjeva juha. Samo kaj ko mi ne dovolijo jesti tega.user posted image

Kdo ti ne dovoliuser posted image Jaz bi jih user posted image .... user posted image

Jaz sem celotno nosečnost jedla mandarine (po 1,5kg na dan)user posted image user posted image user posted image No, sej ostalega tut dost, samo skoz sem mlela mandarine....user posted image user posted image Pa vem, da sem se enkrat nektarin tolk nažrla...da mi je bilo slabouser posted image

clock-img

24.09.2007, 14:13

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kdo ti ne dovoli Jaz bi jih ....

Moj lubek me diplomatsko prepriča da ni zdravo jesti pice vsak dan. Sej vem da ima prav. Samo meni se še vedno lušta.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.09.2007, 16:41

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Alice in WL, ko sem bila jaz noseča za hčerko, je bilo zelje vsak drugi dan na jedilniku. ker kadar ni bilo zelje, je bila pa kisla repa. Po nekaj tednih me je mož že prosil, če bi lahko vsaj kak dan kaj drugega skuhala.user posted image  Ampak nisem odstopala, ja.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

24.09.2007, 16:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2007, 19:24

clock-img

Tinča1

pencil-img

315

Tudi jaz sem vdarjena na zelenjavo. user posted image  Dva meseca smo jedli samo sataraš, džuveč, pečene in pohane melancane, bučke, paradižnikovo solato do onemoglosti. Moja tašča, je komaj čakala, da pride v službo, da si je naredila sendvič, lubi, pa je kar med potjo do službe se ustavil in si vsaki dan nabavil konkretni sendvič, da sta vsaj malo okusila mesouser posted image .

Zdaj pa opažam, da je kislo zele zakon, pa mečna hrana tudi. Uboga reveža, še slutita ne kaj ju čakauser posted image user posted image

clock-img

25.09.2007, 17:19

clock-img

Svet

pencil-img

326

eni paše sama svinjarija:(
čevapčiči, pleskavice, hamburgerji, pice, salame, majoneza...jz ne vem kaj je to?!!???

clock-img

26.09.2007, 13:56

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Kaj je to? Noseča si. Jaz sem se že sprijaznila. V življenju nisem povohala sladkarij, zdaj, v 26. tednu pa samo to študiram, kaj bom spekla, katero čokolado bi še kupila, a bi z dragim šla na tortico ... on se pa samo čudi user posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

26.09.2007, 14:49

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jedla že v 1.nosečnosti in zdaj tudi zelo rada kruh user posted image  Sladkarije sploh ne. Kruh, pica, krompir, riž... čim bolj "polno" hrano, ne pa nekega sadja in zelenjave user posted image  To velja za začetek user posted image , na koncu sem se pa basala z vsem sladkim, kar sem našla.

Aja, nekje na sredi user posted image  pa POLI salama! Je mogla bit ene par dni vedno v hladilniku.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem